Οι celebrities στην πρεμιέρα της παράστασης “ANNIE” μαζί με τα παιδιά τους [pics]

Η ANNIE, το συγκινητικότερο μιούζικαλ όλων των εποχών ήρθε για λίγες παραστάσεις στο Γήπεδο Tae Kwon Do και πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Νάντια Μπουλέ, ο Αργύρης Αγγέλους/ ο  Άρης Πλασκασοβίτης και η Κατερίνα Στικούδη ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμις Μαρσέλλου, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της μικρής ηρωίδας μας.

Η ΑΝΝΙΕ είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά! Μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια! Ένας υπέροχος συνδυασμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Μια πανδαισία αισθήσεων και συναισθημάτων που γεννιέται απ’ τα τραγούδια, τον χορό και το όραμα της μικρής Annie που ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Για να ξαναβρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας!

Έτσι λοιπόν, οι διάσημοι γονείς πήραν τα παιδιά τους από το χέρι, βρέθηκαν στο Γήπεδο Tae Kwon Do και όλοι μαζί παρακολούθησαν την ιστορία της πρωταγωνίστριας. Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν η Μαριάντα Πιερίδη, ο Σίσσυ Φειδά, η Νάνδυ Ζαμπέτογλου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη σύζυγό του, Μαρία Δήμου, η Τζένη Τζιβεριώτη, η Μαργαρίτα Δρούτσα.

Δες τις φωτογραφίες:

Σίσσυ Φειδά μαζί με την κόρη της

Νάνσυ Ζαμπέτογλου μαζί με την κόρη της

Στέφανος Κωνσταντινίδης, Μαρία Δήμου με την κόρη τους

Μαργαρίτα Δρούτσα με την κόρη της, Μαρκέλλα Σαράιχα

Μαριάντα Πιερίδη με τον γιο της

 

Τζένη Τζιβεριώτη με την κόρη της

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πλησιάζουν Χριστούγεννα… Σε ένα ορφανοτροφείο της Νέας Υόρκης, ένα εντεκάχρονο κορίτσι και οι φίλες του ονειρεύονται να βρουν τη δική τους οικογένεια. Η μοχθηρή, όμως, διευθύντρια του ιδρύματος, Μις Χάνιγκαν (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), τα προσγειώνει βίαια στην πραγματικότητα: είναι ορφανά και κανείς δεν νοιάζεται για αυτά.

Ώσπου μια μέρα, ένα από τα κορίτσια, η Annie, βλέπει τη ζωή της να αλλάζει: η Γκρέις Φάρελ (Νάντια Μπουλέ), η γραμματέας του δισεκατομμυριούχου ‘Ολιβερ Γουώρμπακς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), επιλέγει την Annie για να περάσει τα Χριστούγεννα στην έπαυλη του Γουώρμπακς.

Μόνο που η υποδοχή που της επιφυλάσσει ο Γουώρμπακς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιμένει. Ο στρυφνός και αυστηρός Γουώρμπακς περιφρονεί ακόμα και την ύπαρξή της και ασχολείται με τις επιχειρήσεις του. Γρήγορα, όμως, η γλυκιά και χαμογελαστή Annie θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά. Ο σκληρός επιχειρηματίας συγκινείται από την ιστορία του κοριτσιού και αποφασίζει να την υιοθετήσει. Η πεισματάρα Annie θέλει να βρει την οικογένειά της και ο Γουώρμπακς θα είναι βοηθός της σε αυτή την αναζήτηση. Η χρηματική αμοιβή που υπόσχεται ο Γουώρμπακς στους γονείς της Annie δελεάζει την πανούργα Μις Χάνιγκαν, η οποία με τη βοήθεια του αδελφού της, Ρούστερ (Αργύρης Αγγέλου/ Άρης Πλασκασοβίτης), και της φίλης του, Λίλυ (Κατερίνα Στικούδη) θα σχεδιάσουν μια πλεκτάνη που θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής.

Θα καταφέρει άραγε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να πραγματοποιήσει την ευχή της;

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More