Οι celebrities στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2018! [pics]

Με καλοκαιρινή διάθεση (παρά τις καιρικές συνθήκες) και με σέξι εμφανίσεις περπάτησαν οι Ελληνίδες celebrities στο κόκκινο χαλί των φετινών Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s. Η προσέλευση στο κόκκινο χαλί ξεκίνησε λίγο…. Και το Tae Kwon Do γέμισε λαμπερές εμφανίσεις και πολύ μουσική…

O μεγαλύτερος ελληνικός μουσικός θεσμός επέστρεψε για 15η συνεχή χρονιά με παρουσιαστή τον μετρ του είδους, Θέμη Γεωργαντά – τον μοναδικό οικοδεσπότη τηλεοπτικής διοργάνωσης πανευρωπαϊκά επί 15 συναπτά έτη – και το μεγαλύτερο line up Ελλήνων καλλιτεχνών που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, σε ένα ανατρεπτικό summer party, πλημμύρισε από ρυθμό και good vibes.

Το φαντασμαγορικό show ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Όπως κάθε χρόνο, τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά shows και μοναδικά live acts που θα συζητηθούν. Φυσικά, αναδείχτηκαν και οι μεγάλοι νικητές στις 11 κατηγορίες των φετινών Mad VMA 2018. Οι κάλπες έκλεισαν, μάλιστα, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ συμμετοχών στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών.

Φέτος, στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018 ανέβηκαν περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες που ανέβασαν τη διάθεσή μας στα ύψη: o Bo, o Claydee, η Courtney, η Demy, o Dj Kas, η Idra Kayne, οι Kings, οι Μελisses, o Mikolas Josef, η Naya, οι Onirama, η Shaya, o Snik, o Stan, οι Playmen, οι Τhe Players, o Θέμης Αδαμαντίδης, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Μελίνα Ασλανίδου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Καταχθόνιος, ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Έλενα Παπαρίζου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Σάκης Ρουβάς, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τάμτα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Ελένη Φουρέιρα, οι 719.

Δες φωτογραφίες:

Τάμτα

Μαίρη Συνατσάκη

Κατερίνα Στικούδη με δημιουργία Christos Costarellos και κοσμήματα Diamond Club Danelian

Θοδωρής Μαραντίνης, Σίσσυ Χρηστίδου

Γιώργος Αγγελόπουλος

Κατερίνα Καινούργιου

Αθηνά Οικονομάκου

Demy

Σάββας Πούμπουρας με την αγαπημένη του Αρετή

Βαγγέλης Κακουριώτης

Τάμτα, Mikolas Josef

Shaya

Kings! Τα κορίτσια με δημιουργίες Ειρήνη Μάκου και ο Γιάννης με Issi Athens

Ελένη Βουλγαράκη, Ιλένια Ουίλιαμς

Έλενα Τσαγκρινού

Σάσα Σταμάτη

Μπομπ Κατσώνης, Ευριδίκη

Stan

Naya με made to order δημιουργία Atsuko Kudo και πέδιλα Tsakiris Mallas

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

To boy band-φαινόμενο Marcus & Martinus

Η ομάδα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”

Ειρήνη Κολιδά

Τζένη Μελιτά, Κώστας Τσουρός, Σοφία Τουντούρη

Παναγιώτης Χατζηδάκης, Νάνσυ Παραδεισανού, Ελιάνα Χρυσικοπούλου

The Players με total look Forever 21

Ραμόνα Βλαντή

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More