Οι celebrities τίμησαν την Μαρινέλλα στη συναυλία προς τιμήν του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» - Φωτογραφίες

Οι celebrities τίμησαν την Μαρινέλλα στη συναυλία προς τιμήν του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» – Φωτογραφίες | tlife.gr

Η μεγάλη μας τραγουδίστρια Μαρινέλλα, τραγούδησε χθες στην κατάμεστη αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και αποθεώθηκε από όσους βρέθηκαν σε αυτή τη μαγική βραδιά, που έγινε για έναν υπέροχο σκοπό!

Την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η Πρόεδρος κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ανακήρυξε την Μαρινέλλα «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου, τιμώντας την για τη σπουδαία της προσφορά στο έργο του Συλλόγου. Η ανακήρυξη της Μαρινέλλας σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου για τη μουσική παράσταση «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ο ΜΥΘΟΣ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Μάλιστα, μετά τη χθεσινή πρώτη sold out παράσταση ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

«Η παρουσία της Μαρινέλλας στο πλευρό μας σημαίνει πολλά για την «ΕΛΠΙΔΑ» και δηλώνει τη βαθιά της αγάπη για τα παιδιά μας αλλά και την μεγάλη ευαισθησία της. Την ευαισθησία αυτή που άλλωστε εκφράζει με τη μαγευτική της φωνή έχοντας κατακτήσει επάξια, μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Τα τραγούδια της μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε, να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς με λόγια για να περιγράψει τη συγκλονιστική καλλιτεχνική της πορεία η οποία μετρά έξι δεκαετίες.

Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μια λέξη για να την περιγράψω η λέξη που θα άρμοζε θα ήταν μόνο μια: ΜΥΘΟΣ! Και με συγκινεί πραγματικά το γεγονός πως ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τα παιδιά με μια παράσταση που έχει ακριβώς αυτόν τον τίτλο: Ο ΜΥΘΟΣ! Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας το γεγονός πως η Μαρινέλλα θέλησε να αφιερώσει αυτή τη σπουδαία παράσταση στα 30 χρόνια του Συλλόγου μας και στα παιδιά μας. Και για τον λόγο αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τη σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα.

Μεταξύ όλων εκείνων που έδωσαν το παρών σε αυτή τη σημαντική συναυλία ήταν και πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους η Σάσα Σταμάτη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τη σύζυγό του, Βίλλυ Θεοφάνους, η Ήβη Αδάμου μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, ο Κώστας Μακεδόνας.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Σάσα Σταμάτη
Γιώργος Θεοφάνους, Βίλλυ Θεοφάνους
Μιχάλης Κουϊνέλης, Ήβη Αδάμου
Κώστας Μακεδόνας
Βασίλης Δασκαλάκης, Λάκης Λαζόπουλος
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Μιχάλης Κουϊνέλης, Ήβη Αδάμου, Κώστας Μακεδόνας
Πένυ Αγοραστού, Σταμάτης Φασουλής
Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more