Οι celebrities της διεθνούς showbiz επέλεξαν και φέτος την Ελλάδα – Ποιοι σταρ έκαναν διακοπές στη χώρα μας

Στην Ελλάδα έδωσαν θετική ψήφο για ακόμα ένα καλοκαίρι stars του εξωτερικού. Μύκονος, Πάρος, Σύρος και Ιόνια νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, μοντέλα και influencers με διεθνή ακτινοβολία.

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση. 

  • Τζορτζ Κλούνεϊ

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ ταξίδεψε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ προσγειώθηκε με lear jet στη Μύκονο και επιβιβάστηκε απευθείας σε ένα μαύρο βαν. Ο λόγος που βρέθηκε στο νησί των Ανέμων είναι η παρουσία του σε event για διάσημο οίκο ρολογιών. Παράλληλα όμως, ο πασίγνωστος ηθοποιός είχε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει στο νησί, απολαμβάνοντας τον ήλιο, την θάλασσα και το υπέροχο φαγητό.

  • Dua Lipa

Η διάσημη τραγουδίστρια, Dua Lipa «ψήφισε» Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι.  Πιο συγκεκριμένα, η σούπερ σταρ που κάνει θραύση με τα τραγούδια της και στη χώρα μας μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram γνωστοποίησε στους θαυμαστές της ότι βρέθηκε στη Σίφνο μαζί με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς.  

Επιστρέφοντας στην βάση της, η Ντούα Λίπα δεν θα μπορούσε να μην κάνει και μια στάση στην Αθήνα για να επισκεφθεί την Ακρόπολη, από όπου δημοσίευσε και σχετικό στιγμιότυπο. 

  • Καμίλα Καμπέγιο

Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα φαίνεται πως είναι και η Καμίλα Καμπέγιο μετά την επίσκεψή της στην χώρα μας, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media.  Αφορμή για το ταξίδι της στην χώρα μας ήταν τα γενέθλια του Δημήτρη Γιαννέτου και του συζύγου της Καλομοίρας, Γιώργου Μπούσαλη.

Η Καμίλα Καμπέγιο, εκτός από τα… εορταστικά στιγμιότυπα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την βόλτα της στην Ακρόπολη αλλά και από τα νυχτοπερπατήματά της, όπου βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα της.

  • Mat Damon

Μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος επισκέφθηκε τη Μύκονο για 24 ώρες, ακόμα ένας χολιγουντιανός σταρ επέλεξε το νησί των Ανέμων.

Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό, Ματ Ντέιμον, ο οποίος ταξίδεψε μαζί με την σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόσο θέλοντας να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv απαθανάτισε τον Ματ Ντέιμον σε πολλές από τις εξόδους του, παρέα με αγαπημένους φίλους, όπου διασκέδασαν σε πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, δοκιμάζοντας παράλληλα τις τοπικές γεύσεις.

Μαζί με τον Ματ Ντέιμον, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και τα αδέλφια, Κρις και Λιαμ Χέμσγουορθ, την ώρα που διασκέδαζαν σε beach bar του νησιού.

Από την ημέρα της άφιξής τους κυκλοφορούν αρκετές φωτογραφίες στα social media, από άτομα που βρίσκονται και εργάζονται στο νησί, όπου ζητούν στους αστέρες του Hollywood να φωτογραφηθούν μαζί τους.

  • Νικόλ Σέρζινγκερ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Νικόλ Σέρζινγκερ μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Τομ Έβανς επισκέφθηκαν τη Μύκονο για να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους.

Λίγες ημέρες πριν επισκεφθούν το νησί μάλιστα, ο Τομ Έβανς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, γεγονός που αποκάλυψε η Νικόλ Σέρζινγκερ με ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram.

  • Izabel Goulart – Kevin Trapp

H Izabel Goulart και ο σύντροφός της, Kevin Trapp είναι δύο από τους μεγαλύτερους φαν της Μυκόνου, αφού δεν υπάρχει χρονιά που το ζευγάρι δεν επισκέπτεται το νησί.

Πριν από λίγες ημέρες, η 38χρονη Βραζιλιάνα και ο 33χρονος Γερμανός ποδοσφαιριστής έκανα γνωστή την άφιξή του μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ο Kevin Trapp μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε και τα γενέθλιά του, με την Izabel Goulart να έχει ετοιμάσει την πιο τρυφερή έκπληξη για εκείνον. 

  • Channing Tatum – Zoe Kravitz

Έναν εναλλακτικό προορισμό στην Ελλάδα επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Channing Tatum και η Zoe Kravitz.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day, οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στην Ερμιόνη Αργολίδας.  Ο Channing Tatum και η Zoe Kravitz σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ήταν άκρως χαλαροί στη χώρα μας και δεν δίστασαν να ανταλλάξουν φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου.

  • Κιάρα Φεράνι

Η Κιάρα Φεράνι το απόγευμα της Πέμπτης 13/7 δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντάς μας όλα όσα συνέβησαν στο bachelorette της αδελφής της.

Η διάσημη Ιταλίδα ινφλουένσερ πόζαρε με θέα το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο και στη λεζάντα έγραψε: «Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδελφής μου Φραντζέσκα».

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More