Οι celebrities της ελληνικής showbiz στο θέατρο με τα παιδιά τους! [pics]

Σε μια ξεχωριστή παράσταση με φαντασμαγορικά σκηνικά και κουστούμια βρέθηκαν οι celebrities της ελληνικής showbiz με τα παιδιά τους και έκαναν… «Βουτιά στη Βυθούπολη». Ο λόγος για τη νέα μεγάλη συνεργασία της Minos EMI/Universal και των Θεατρικών Σκηνών, που παρουσίασαν το παιδικό μιούζικαλ στο Παλλάς.

Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, αλλά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, το «παρών» στην παράσταση έδωσε πλήθος επωνύμων με τα παιδιά του και όχι μόνο. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Βίκυ Καγιά με την μικρή Μπιάνκα και τα παιδιά του Ηλία Κρασσά από τον προηγούμενο γάμο του, η Κατερίνα Λάσπα με τις κόρες της, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους Μανώλη και Μαλένα, η Μπέττυ Μαγγίρα με τις κόρες της, η Κατερίνα Καραβάτου με την Αέλια και τον Αριώνα, ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη και πολλοί ακόμη!

Βίκυ Καγιά με την μικρή Μπιάνκα και τα παιδιά του Ηλία Κρασσά

Είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Η Κατερίνα Καραβάτου, μπορεί καθημερινά να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, αλλά τα Σαββατοκύριακα είναι πάντα αφιερωμένα σε βόλτες και αγαπημένες δραστηριότητες με τα παιδιά της. Έτσι, και το μεσημέρι της Κυριακής, οι τρεις τους βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς και απόλαυσαν μια ξεχωριστή παράσταση.

Μπέττυ Μαγγίρα με τις κόρες της Αντριάνα και Καλλινίκη

Κατερίνα Καραβάτου με την Αέλια και τον Αρίωνα

Λίγα λόγια για το έργο:

Η κλασική και επτά φορές best seller “Ψαρόσουπα” του Γιώργου Δ. Λεμπέση ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς με μια ολοκαίνουργια ιστορία που θα ταρακουνήσει τα νερά της Αθήνας, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και πρωτότυπη μουσική Γιώργου Λεμπέση. Ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η IdraKayne και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ρόλο του Βρασίδα του Αχινού, είναι οι βασικοί οικοδεσπότες αυτής της περιπέτειας μαζί με 15 ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές επί σκηνής.

Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Λάσπα με τις κόρες της

Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης με την Μαλένα και τον Μανώλη

Αντώνης Λουδάρος, Κατερίνα Καραβάτου, Θανάσης Αλευράς

Κώστας Κρομμύδας, Μαρίνα Γιώτη

Σύλβια Δεληκούρα με τον γιο της

Γιώργος Φιλόπουλος, Εύη Φραγγάκη με τον γιο της

Μελέτης Ηλίας με τον γιο του

Στέλιος Κρητικός με την σύζυγό του Κάτια Παπαδοπούλου, την κόρη τους Κόμμησσα και τον γιο του και η Antonella!

Ηλιάνα Χρυσικοπούλου με τη κόρη της!

Λάμπρος Φισφής

Ειρήνη Κολλιδά

Τζένη Τζιβεριώτη, Φωκάς Ευαγγελινός, Μαργαρίτα Μάτσα

Έλσα Τόλη, Τζένη Τζιβεριώτη

Σοφία Τριαντίδου, Γιώργος Λεμπέσης

Νάσος Γαλακτερός με τον γιο του

Locomodo, Θανάσης Αλευράς

Μαρία Φραγκάκη, Νίκος Μάρκογλου με τον γιο τους

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More