Οι celebrities υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με ένα λαμπερό pool party! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και οι πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις των celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο κάποιοι δεν έχουν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και έχουν αναγκαστεί να βρίσκονται ακόμη στην Αθήνα! Ωστόσο, βρήκαν τρόπο για να διασκεδάσουν ακόμη και στην πρωτεύουσα! Το πιο fun summer pool party της χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σε έναν ανανεωμένο πολυχώρο στην Παλλήνη από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων “Beautiful People PR- Events”.

Το παρών στο party έδωσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, οι οποίοι διασκέδασαν στον υπερσύγχρονο χώρο, παρέα με δροσερά ποτά, σερβιρισμένα από τους καλύτερους bartenders της πόλης.

Guest dj ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Ανάμεσα στους επώνυμους Έλληνες που έδωσαν το παρών ήταν η Βίκυ Κάβουρα, η Νικολέττα Καρρά, η Σόφη Πασχάλη κ.α.

Δες φωτογραφίες:

Δημήτρης Ανδρέου-Βίκυ Κάβουρα-Δημήτρης Ουγγαρέζος-Χάρης Σιανίδης

Ελίνα Κέφη-Βίκυ Κουλιανού

Δημήτρης Ανδρέου-Νίκος Δημητρόπουλος-Νικολέττα Καρρά-Χρήστος Δημητρόπουλος-Μάριος Δημητρόπουλος-Κώστας Σόμμερ-Βίκυ Κουλιανού

Αλέξης Παππάς-Βίκυ Κουλιανού

Άννα Ζιρδέλη-Δημήτρης Ανδρέου-Ραμόνα Βλαντή

Βίκυ Κάβουρα-Μαριλένα Παναγιωτοπούλου-Σόφη Πασχάλη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More