Οι διακοπές του Θέμη Γεωργαντά! Δες φωτογραφίες

Ο Θέμης Γεωργαντάς φέτος το καλοκαίρι έχει επισκεφθεί ουκ ολίγα μέρη της Ελλάδας! Οι διακοπές του, που ξεκίνησαν από τη συναυλία των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ και μετά, δεν έχουν τελειώσει ακόμα κι ο γνωστός παρουσιαστής φροντίζει να μας ενημερώνει μέσω του Twitter του αρκετά συχνά.

Αρχικά λοιπόν, τον ”εντοπίσαμε” στην Κεφαλλονιά, όπου έπαιζε μουσική σε γνωστό κλαμπ στο Αργοστόλι. Εκεί μάλιστα, βρέθηκαν για να τον απολαύσουν στον ρόλο του Dj ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Δούκισσα Νομικού.

Αλλά δεν ήταν στα ”decks” μόνο στην Κεφαλλονιά. Οι θαυμαστές και οι φίλοι του, είχαν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν και στο νησί των ανέμων. Ανάμεσα στους δεύτερους ήταν η Φανή Χαλκιά και ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Θέμης όμως, κατά την παραμονή του στη Μύκονο, που ήταν ο δεύτερος προορισμός του, πέρα από τα επαγγελματικά του καθήκοντα, κατάφερε να απολαύσει και τα μπανάκια του και την καλή συντροφιά της Ρούλας Κορομηλά, της Δούκισσας, του Χρήστου Χολίδη.

Λίγο μετά κατευθύνθηκε βόρεια και συγκεκριμένα, βρέθηκε στην Χαλκιδική… Στην Τορώνη σε νυχτερινή του έξοδο.

Ο Θέμης μάλιστα, συνάντησε εκεί, και συγκεκριμένα, στην παραλία Πλατανίτσι στην Τορώνη, την Ράνια Θρασκιά, την οποία και απαθανάτισε σε ρόλο δύτη…

Επίσης, ανέβασε από την παραλία την επόμενη φωτογραφία σχολιάζοντας: ”Ssss! Η Maira κοιμάται!”

Kαι λίγο μετά… ξανά σε ρόλο Dj! Μαζί του και η Ράνια!

…Eνώ στη συνέχεια έγραψε ”Χ Α Μ Ο Σ” και να γιατί:

To βράδυ της ίδιας ημέρας ο Θέμης βρέθηκε στο ”Paraga Beach BAR” στη Σιθωνία, όπου τραγούδησε live o Αντώνης Ρέμος.

Eπόμενος προορισμός η Κρήτη! Ο Θέμης εκεί έκανε ένα Tour σε Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο και Ελούντα. Στις 16 Αυγούστου ανέβασε την επόμενη φωτογραφία, που μας ταξιδεύει…

Μάλλον το έριξε αρκετά έξω… Στην επόμενη φωτογραφία έγραψε ”Ζήτω η Κρήτη!”

Tην επόμενη ημέρα ανεβάζοντας μια φωτογραφία με παγωτό κρέμα, έγραψε πως ”Στην Κρήτη μου λένε αυτό είναι μια μπάλα παγωτό…”

Στις 19 Αυγούστου ταξίδεψε μέχρι την Ικαρία…

Στην Ικαρία μάλιστα, συνάντησε και την Τζένη Μπότση και σε συνομιλία που είχε με την κουμπάρα της στο Twitter, Έλλη Κοκκίνου, η γνωστή τραγουδίστρια του είπε χαρακτηριστικά: ”Θεά και super φιλόξενη η κουμπάρα!”.

Επόμενος σταθμός…;

Read More

And More