Οι διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες μέσα στο 2016

Το 2016 έφερε σε πολλές οικογένειες τη χαρά ενός νέου μέλους! Το TLIFE συγκέντρωσε τις Ελληνίδες της showbiz που γέννησαν μέσα στη χρονιά που έφυγε. Διάσημες μαμάδες που απέκτησαν το πρώτο, το δεύτερό ή και το τρίτο τους (σε κάποιες περιπτώσεις και το τέταρτο) παιδί κάνοντας τον σύντροφό τους και την υπόλοιπη οικογένεια τρισευτυχισμένη.

Στις αρχές του περασμένου χρόνου η Σοφία Καρβέλα έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η κόρη της Άννας Βίσση χάρισε έναν ακόμα γιο στον Θανάση Πανουργιά.

Μέσα Φεβρουαρίου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γίνεται για πρώτη φορά μαμά. Έκτοτε η μικρή της Λυδία της έχει πάρει τα μυαλά και της έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή. Τόσο τη δική της όσο και του συζύγου της πια Φώτη Μπερνάρντο.

Η Ζέτα Δούκα έγινε για πρώτη φορά μαμά στις αρχές Απριλίου. Το να γίνει μητέρα ήταν μία μια συνειδητή επιλογή που έκανε μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Λίγες μέρες αργότερα, η Βικτώρια Χαλκίτη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Σταμπόλη. Ένα παιδί που ήθελε πολύ και είχε προσπαθήσει πολλές φορές να αποκτήσει μέσω εξωσωματικής και τελικά κατάφερε να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

Το τέταρτο μωράκι τους υποδέχτηκαν, μέσα στο 2016 και κάπου στα μέσα Απριλίου, η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά. Η οικογένεια Ρουβά απέκτησε έναν ακόμη γιο ο οποίος μοιάζει απίστευτα στη μαμά του.

Για πρώτη φορά μαμά, αρχές Μαΐου, έγινε και η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα.

Έμπειρη μαμά και η Κατερίνα Καραβάτου που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τον Μάιο. Μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη έχουν μία ακόμα κόρη.

Λίγες ημέρες μετά, μαμά έγινε και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Λίλα Κουντουριώτη. Η κουμπάρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή απέκτησε γιο και έκανε ευτυχισμένο μπαμπά το σύζυγό της, Στέλιο.

Αρχές Ιουνίου γέννησε η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή interior designer έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ανδρίτσο.


Τέλος Ιουνίου η Δέσποινα Καμπούρη γίνεται για δεύτερη φορά μαμά. Μαζί με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη υποδέχονται την δεύτερη κόρη τους.

Μέσα Ιουνίου γέννησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Μέχρι να έρθει στον κόσμο ο γιο της δεν είχαμε μάθει την ότι είναι έγκυος στο παιδί του Αντώνη Χαλικιά.

Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο και η Καλομοίρα. Μετά τα δίδυμα αγοράκια της η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε την κόρη της, μέσα Ιουλίου, κάνοντας ξανά μπαμπά τον Γιώργο Μπούσαλη.

Τον ίδιο μήνα έζησε το θαύμα της μητρότητας η σύζυγος του Κώστα Βουτσά. Η Αλίκη Κατσαβού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μαμά για πρώτη φορά έγινε και η Τζο Λαζοπούλου. Μέσα στον Αύγουστο γεννήθηκε η κόρη της και έδωσε τεράστια χαρά στον σύντροφό της, Άρη Αλευρά.

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, μαμά έγινε και η Ελένη Καρποντίνη. Η δημοσιογράφος χάρισε έναν γιο στον Βασίλη Λιάτσο.

Μαμά για πρώτη φορά έγινε και η Χριστίνα Αλούπη. Στα τέλη Οκτώβρη η παρουσιάστρια και ηθοποιός γέννησε τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο. Ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε στην Αμερική όπου και ζουν μόνιμα.

Αρχές Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της η Θάλεια Ματίκα. Ο δεύτερος γιος της ηθοποιού με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη.

Για δεύτερη φορά μαμά έγινε και η Βάσω Κολλιδά. Στις αρχές Δεκεμβρίου το όμορφο μοντέλο και ο σύζυγός της Γιάννης Εμμανουηλίδης υποδέχτηκαν την κόρη τους. Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα γιο.

Read More

And More