Οι διάσημοι απόλαυσαν με τα παιδιά τους τον Πίτερ Παν στον πάγο!

H πιο φαντασμαγορική παράσταση της χρονιάς ήρθε στο Τae Kwon Do για να συναρπάσει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Πίτερ Παν. Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος μας ήρωας που μένει για πάντα παιδί, ήρθε στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα σε μια φαντασμαγορική παράσταση στον πάγο με τους περίφημους Russian Ice Stars!

Μαζί με τους καταπληκτικούς χορευτές στον πάγο ο Χρήστος Φερεντίνος στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού «Κουρσάρου Μπομπ» μεταδίδει συνεχώς δημοσιογραφικά ρεπορτάζ απο τη «Χώρα του Ποτέ», ώστε όλοι οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να παρακολουθούν το παραμύθι που για πάνω από 100 χρόνια συντροφεύει όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στις νεράιδες και στην ανεμελιά του αγοριού που ποτέ δεν ήθελε να μεγαλώσει.

Μια πελώρια παγοπίστα που αστράφτει από νεραϊδόσκονη θα καλύπτει την αρένα του Tae Kwon Do και υποδέχεται μαζί τον Πίτερ Παν, την Τίνκερμπελ, τον Κάπτεν Χουκ και όλους τους υπέροχους χαρακτήρες που έπλασε η φαντασία του συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι!

Το μεσημέρι του Σαββάτου πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν με τα παιδιά τους στο Παλαιό Φάληρο για ν’ απολαύσουν την παράσταση. Ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου με τον μικρό γιο της, η Δέσποινα Καμπούρη με την Έλενα και ο Πύρος Δήμας.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More