«Οι Έξαλλοι!» έκαναν πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά – Ποιοι έδωσαν το “παρών”; [pics]

Επίσημη πρεμιέρα έκανε, το βράδυ της Τρίτης, η νεανική σατιρική και άκρως επίκαιρη κωμωδία με τίτλο «Οι Έξαλλοι!». Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στο θέατρο Αθηνά για να παρακολουθήσει τη νέα παράσταση του Γιώργου Γιαννακόπουλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, μετά τις δύο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που γνώρισαν οι προηγούμενες δουλειές του «Ότι…Τι;» και «Ότι…Τίποτα!» επιστρέφει με νέα παράσταση που πρέπει να δεις.

«Έξαλλοι» στη σκηνή μαζί του εμφανίζονται: ο Μάνος Ιωάννου σε ρόλους έκπληξη, η μοναδική Σοφία Κουρτίδου που παίζει και ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης, αλλά και o Instagrammer – YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος μεταφέρει στην πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο το μοναδικό του χιούμορ και τη σαρκαστική του διάθεση.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε πολλά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, που τίμησαν τους συντελεστές με την παρουσία τους και, αφού παρακολούθησαν την παράσταση και γέλασαν με την ψυχή τους, τους καταχειροκρότησαν. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που έσπευσαν να τους συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Γιώργος Γιαννακόπουλος

Αλέξανδρος Κοψιάλης

Σοφία Κουρτίδου

Μάνος Ιωάννου

Ελεονώρα Μελέτη – Θοεδωρής Μαροσούλης

Νίκος Αναδιώτης

Αλμπέρτο Εσκενάζυ – Σάρα Εσκενάζυ – Τάσος Αρνιακός

Δημήτρης Μαροσούλης – Θοδωρής Μαροσούλης – Ελεονώρα Μελέτη

Μιχάλης Ρέππας – Σπύρος Πούλης

Λεωνίδας Μαράκης – Καλή Δάβρη

Σοφία Κουρτίδου – Ελεονώρα Μελέτη

Νίκος Αναδιώτης – Μάνος Ιωάννου

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Ελεονώρα Μελέτη – Σοφία Κουρτίδου – Μάνος Ιωάννου – Γιώργος Γιαννακόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More