Οι Έλληνες celebrities μας δείχνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του σπιτιού τους

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών, ο Δεκέμβρης έχει μπει και η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, οι Έλληνες celebrities έχουν μπει από πολύ νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων και έχουν ήδη ντύσει τα σαλόνια τους με στολίδια, φώτα και εντυπωσιακά δέντρα από τα τέλη του Νοέμβρη.

Πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και αγαπημένοι καλλιτέχνες της εγχώριας showbiz μένουν πιστοί στις προτιμήσεις τους και για μία ακόμη χρονιά αφού στην πλειοψηφία διάλεξαν το κλασικό πράσινο συνθετικό έλατο, το οποίο και φώτισαν με αρκετά λαμπάκια αλλά και στολίδια για όλα τα γούστα

Ας δούμε λοιπόν πως διακόσμησαν τα δέντρα τους οι Έλληνες celebrities τα σπίτι τους…

Τατιάνα Στεφανίδου: Λατρεύει τα Χριστούγεννα και η διακόσμηση του σπιτιού της εντυπωσιάζει για άλλη μια χρονιά…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Η Τατιάνα Στεφανίδου λατρεύει την κλασική διακόσμηση για αυτό και επέλεξε γήινες αποχρώσεις για το δέντρο της, οι οποίες ταιριάζουν και με τις αποχρώσεις και του υπόλοιπου σπιτιού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οικογενειακά Χριστούγεννα με τα παιδιά τους

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ ξεχωριστές για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, αφού θα γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί με τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο. 

Δούκισσα Νομικού: Χριστούγεννα με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε μαζί με τις κόρες της και τον γιο της

«Εμείς στολίσαμε σήμερα. Υγεία, χαμόγελα και περισσότερες στιγμές ανεμελιάς στα σπίτια μας. Και του χρόνου», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της στο Instagram, αποκαλύπτοντας το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.

Αθηνά Οικονομάκου: Στόλισε το πιο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Να σου θυμίσουμε, πως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστά για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, καθώς τον περασμένο Ιούνιο υποδέχτηκαν την κόρη τους, Σιέννα.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πρώτα Χριστούγεννα στο νέο της σπίτι

Μαζί με τους δύο γιους της, Μιχαήλ-Άγγελο και Φίλιππο-Ραφαήλ, αλλά και τον φίλο και κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο, στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα η Σίσσυ Χρηστίδου και μας έδειξε τη διαδικασία σε μία σειρά από Instagram Stories.

Χριστούγεννα στην Αμερική για την Αμαλία Κωστοπούλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου στόλισε ένα άκρως εντυπωσιακό αληθινό δέντρο στο σπίτι της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τζούλια Νόβα: Χριστούγεννα εν αναμονή του πελαργού

Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα.

Μαντώ Γαστεράτου: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο της

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL❤️ (@madogasteratou)

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε ένα βίντεο με τη διαδικασία του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου του σπιτιού της. «Στολίσαμε κι εμείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Χρόνια πολλά. Να αγαπάμε πιο πολύ χωρίς όρους και όρια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δέσποινα Καμπούρη: Στόλισε δέντρο με τις κορούλες της

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

Νάντια Μπουλέ: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της έπειτα από 4 χρόνια, παρέα με την κορούλα της

«Σήμερα είπαμε να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα! Είχαμε να στολίσουμε δέντρο 4 χρόνια. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί… η απάντηση είναι στο γατί! Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη – καμία βασικά- για το πώς θα του φερθεί, αλλά φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε τα ρίσκα μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι γιορτές αποκτούν άλλη διάσταση όταν έχεις παιδί. Αυθόρμητα. Ακόμα κι αν πολύ μικρά για να καταλάβουν. Έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις μια εικόνα ζεστή και γιορτινή που μάλλον ικανοποιεί και τη δική παιδικότητα. Επίσης, με τόσα κρούσματα δεν αναμένεται να βγούμε οπότε ας έχουμε πολλά λαμπάκια στο σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά σε InstaStories.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτοιμη για τα οικογενειακά της Χριστούγεννα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τα social media θα μοιραστεί συχνά τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τα παιδιά τους. Η Κατερίνα Παπουτσάκη στόλισε με τη σειρά της του δέντρο του σπιτιού, μόνο που αυτή τη φορά τις εντυπώσεις έκλεξε η γάτα της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία από το στολισμένο τους σπίτι

Η ηθοποιός στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της ανεβάζοντας στο facebook σχετική φωτογραφία από το σαλόνι της, εκεί όπου περνά τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου…

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει μπει στα περισσότερα σπίτια. Τα πολύχρωμα στολίδια και η λάμψη των γιορτών συνθέτουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία. Με θετική σκέψη και ως πρώτη ευχή την υγεία όλων μας,  ελπίζουμε σε ένα καλύτερο και γεμάτο ευχάριστες ειδήσεις, 2022!

Καλές γιορτές σε όλους!

Read More

And More