Οι Έλληνες celebrities στα χιόνια με το ταίρι τους! Οι τρυφερές φωτογραφίες και η πρόταση γάμου

Με τρυφερές φωτογραφίες στο κατάλευκο τοπίο, οι Έλληνες celebrities μοιράζονται στα social media τις χαλαρές στιγμές από τις χειμερινές τους αποδράσεις.

Μπορεί ο βαρύς χειμώνας να μη «χτύπησε» μέχρι στιγμής την πρωτεύουσα, ωστόσο αθλητές, τραγουδιστές και παίκτες ριάλιτι επισκέφτηκαν δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς για παιχνίδια και σκι στα χιόνια.

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση

Οικογενειακή απόδραση για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και τη σύζυγό του με τις δυο τους κόρες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκαν φωτογραφίες στο instagram, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψουν τον προορισμό που επέλεξαν για την απόδρασή τους.

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ερωτευμένοι και αχώριστοι ο επιχειρηματίας και η γυμνάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του δίπλα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε στα Τρίκαλα Κορινθίας όπου και πόζαρε μπροστά από κατάλευκο τοπίο

 

Light – Με την σύντροφό του, Άννα!

O Light και η σύντροφός του Άννα βρέθηκαν στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Γκστάαντ. Ο γνωστός τράπερ πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στο instagram φωτογραφίες με την αγαπημένη του μέσα από το τελεφερίκ

Ηλίας Δρούλιας – Πρόταση γάμου στα χιόνια

Ο Ηλίας Δρούλιας, ο ένας εκ των δύο του συγκροτήματος «Droulias Brothers» με την αγαπημένη του, Μαρία πρόσφατα βρέθηκαν στα χιόνια, με τον τραγουδιστή να έχει μια μεγάλη έκπληξη για την αγαπημένη του. 

Ο Ηλίας Δρούλιας γονάτισε να ζητήσει σε γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του και εκείνη του είπε το μεγάλο «Ναι», με φόντο το χιονισμένο τοπίο, δείχνοντας στο φωτογραφικό φακό το μονόπετρο που της χάρισε. 

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου

Στο Μπάνσκο βρέθηκαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές στο χιονοδρομικό κέντρο με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι να εξασκείται στο σκι. 

«Είχα ένα μικρό ατύχημα στο Μπάνσκο από το σκι στην αρχή του έτους και έτυχα και τρία φλουριά. Ανησυχώ για το τι μου έρχεται στο μέλλον», ανέφερε σε δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου για την περιπέτεια στο Μπάνσκο.

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More