Οι Έλληνες star σου στέλνουν ευχές μέσω του TLIFE! Που άλλαξαν χρόνο!

Οι διάσημοι της ελληνικής showbiz ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το 2010 και κάνουν τις ευχές τους για τον επόμενο χρόνο. Το TLIFE επικοινώνησε με τους Έλληνες celebrities και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν την Πρωτοχρονιά τους, ποια είναι η γνώμη τους για την οικονομική κρίση και πώς την αντιμετωπίζουν οι ίδιοι.

Ακόμη, οι ίδιοι αποκάλυψαν τι δώρο θέλουν να τους φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης και έδωσαν τη δική τους ευχή για τον καινούριο χρόνο.
Σάκης Ρουβάς

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν θα πάει κάπου για τις γιορτές, λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του, καθώς έχει την παρουσίαση του X-Factor την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τις εμφανίσεις του στο Αθηνών Αρένα με την Άννα Βίσση. Γι’ αυτούς τους λόγους θα περάσει οικογενειακά στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά.
Η ευχή του για τον καινούριο χρόνο είναι: “Να είναι ευτυχισμένο το 2011 και πολύ δημιουργικό για όλους”.
Ηλίας Ψινάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ο γνωστός μάνατζερ, που πριν λίγες μέρες ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος θα περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς στο σαλέ του, στα 3 – 5 πηγάδια.
Μαρία Σολωμού


Οικογενειακά στην Αθήνα θα περάσει την Πρωτοχρονιά η γνωστή ηθοποιός. “Την Πρωτοχρονιά θα βρίσκομαι με την οικογένειά μου στην Αθήνα”, είπε η Μαρία Σολωμού.
Όσον αφορά την οικονομική κρίση, η πρωταγωνίστρια της σειράς “Ονειροπαγίδα” ανέφερε το εξής: “Φυσικά και μ’ έχει επηρεάσει η κρίση. Τι είμαι εγώ για να μην μ’ επηρεάσει;”
Το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη είναι: “Ο Άγιος Βασίλης θα ΄θελα να μου φέρει πάρα πολλά πράγματα, αλλά το βασικότερο που θα του ζητούσα είναι υγεία κι ευτυχία για ‘μένα και την οικογένειά μου. Πιστεύω ότι όλα τ’ άλλα προβλήματα θα λυθούν με κάποιο μαγικό τρόπο… Μόνο με μαγικό τρόπο λύνονται”.
Η ευχή της για το νέο χρόνο: “Για το 2011 δεν θα ευχηθώ κάτι πρωτότυπο… Απλά να έχουμε όλοι υγεία, ευτυχία και να περνάμε όλοι καλά κι όλα τ’ άλλα διορθώνονται.”
Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο νεαρός ηθοποιός θα περάσει τις γιορτές στην Αθήνα. “Προφανώς θα βρίσκομαι εδώ την Πρωτοχρονιά, λόγω δουλειάς!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.
Για την οικονομική κρίση, ο ίδιος δήλωσε πως τον έχει επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο. “Με έχει επηρεάσει ψυχολογικά περισσότερο απ’ ότι στην τσέπη μου. Με την τσέπη μου δεν τα πάω ποτέ καλά και την διαφορά δεν μπορώ να τη δω. Είναι τρύπιες οι τσέπες μου!”, ανέφερε.
Το δώρο που θέλει να του φέρει ο Άγιος Βασίλης είναι “η οικογένειά του”, και η ευχή του για το νέο χρόνο είναι: “Αγάπη, έρωτας και δημιουργία!
Κατερίνα Γκαγκάκη

Η κριτής του X-Factor Κατερίνα Γκαγκάκη θα περάσει την Πρωτοχρονιά οικογενειακά στην Αθήνα. “Την Πρωτοχρονιά θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα γιορτάσω με συγγενείς”, δήλωσε.
Όσον αφορά την οικονομική κρίση, η ίδια είπε πως έχει επηρεάσει τον κόσμο σε μεγάλο επίπεδο. “Η κρίση μ’ έχει επηρεάσει πάρα πολύ και ψυχολογικά και πρακτικά κι έχει φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά ακόμα και στα όνειρα που κάνουμε. Εγώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να σκέφτομαι πως αυτό ισχύει για όλους μας και θα πρέπει όλοι μας να περιορίσουμε τον τρόπο ζωής μας ταυτόχρονα”, ανέφερε.
Από τον Άγιο Βασίλη, η Κατερίνα Γκαγκάκη ζητά περισσότερο ελεύθερο χρόνο. “Θέλω να προλαβαίνω να κοιμάμαι περισσότερο κι έτσι να έχω μεγαλύτερη και καλύτερη διάθεση για να αντιμετωπίζω την κάθε μέρα. Αν και δεν το βλέπω πολύ εφικτό αυτό το διάστημα, το θέλω πάρα πολύ”, συμπλήρωσε.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Εύχομαι το 2011 να είναι καλύτερο από το 2010 για όλους μας”.
Νάντια Μπουλέ

Η νεαρή παρουσιάστρια αναμένεται να περάσει τις γιορτές στην Αθήνα. “Ακόμα δεν έχω καταλήξει που θα περάσω την Πρωτοχρονιά, αλλά πιθανότατα θα βρίσκομαι στην Αθήνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η ίδια είπε πως έχει επηρεάσει τον κόσμο και έχει φέρει τη μιζέρια. “Γι’ αυτό λέω για την μιζέρια. Γιατί υπάρχει και μας έχει επηρεάσει όλους σε όλους τους τομείς, αλλά ψυχολογικά πρέπει να προσπαθούμε όσο γίνεται να μας επηρεάζει λιγότερο. Σε πρακτικό κομμάτι να κόβουμε τα περιττά.”, σημείωσε.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Να είναι δημιουργική χρονιά και να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, με καινούριους στόχους και χωρίς μιζέρια”.
Λίνα Σακκά

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Κούκλες” αναμένεται αυτήν την Πρωτοχρονιά να φύγει για μια εκδρομούλα με τους φίλους της. “Την Πρωτοχρονιά μάλλον θα πάω στην Ήπειρο, στα Γιάννενα με μια παρέα σ’ ένα φιλικό σπίτι εκεί πέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η Λίνα Σακκά παραδέχτηκε πως έχει επηρεαστεί: “Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους σαφώς”, σημείωσε.
Το δώρο που θέλει η Λίνα Σακκά από τον Άγιο Βασίλη είναι υγεία, αισιοδοξία, ψυχραιμία για τις μέρες που θα έρθουν και που ζούμε. Φίλους, αγάπη, δηλαδή αυτά που ήδη έχει να τα διατηρήσει. Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός είπε το εξής: “Πλέον δεν είναι καλό να ζητάμε κάτι παραπάνω, αλλά να ζητάμε να μπορούμε να διατηρούμε αυτά που ήδη έχουμε και σε πνευματικό και σε φιλικό και σε υλικό επίπεδο”
Η ευχή της για τον επόμενο χρόνο είναι: “Εκτός από την υγεία που είναι αυτονόητο και την ευχόμαστε όλοι πάντα σε όλους γιατί χωρίς αυτή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, θα έλεγα να προσπαθήσουμε να έχουμε όση περισσότερη αισιοδοξία γίνεται και να μην μας κλέψουν τα χαμόγελα, κανείς και τίποτα. Γιατί χαθήκαμε αν μας τα κλέψουν, πρέπει ν’ αντισταθούμε λοιπόν”.
Σπύρος Χαριτάτος

Ο παρουσιαστής του “10 με 1 μαζί” θα περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του. “Την Πρωτοχρονιά θα την περάσω στο Αίγιο με την οικογένειά μου, με τα αδέρφια μου και τα ανίψια μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για την οικονομική κρίση και το αν τον επηρέασε ο ίδιος απάντησε το εξής: “Σαφώς ναι. Και εμένα όπως όλο τον κόσμο. Με έχει επηρεάσει και οικονομικά αλλά και στην επικοινωνία με τους ανθρώπους, γιατί βλέπω ότι όλος ο κόσμος έχει μια μόνιμη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον του. Άρα και εγώ δεν μπορώ να μείνω ανεπηρέαστος”.
Το δώρο που ζητά από τον Άγιο Βασίλη είναι η “ησυχία του και έναν άγγελο”.
Η ευχή του Σπύρου Χαριτάτου για το 2011 είναι: “Να αντέξουμε και να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις της νέας χρονιάς χωρίς να αλλοιωθούμε ως χαρακτήρες και συμπεριφορές. Με λίγα λόγια να μην τρελαθούμε από τα προβλήματα που προκαλεί η κρίση”.
Δήμητρα Αιγινίτη

Η Δήμητρα Αιγινίτη θα βρίσκεται την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα. “Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, δεν έχω κανονίσει κάτι. Αθήνα θα είμαι και μάλλον θα βγω με κολλητούς φίλους”, είπε χαρακτηριστικά.
Η ευχή της είναι: “Το 2011 θα είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο. Αυτό που ουσιαστικά εύχομαι είναι να εφοδιαστεί ο κόσμος με πολλή υπομονή, δύναμη και κουράγιο. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως ήταν και πιστεύω πως όλος ο κόσμος έχει μπει σε μια διαδικασία καλής διαχείρισης πραγμάτων”.
Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα θα περάσει την Πρωτοχρονιά της στην Αθήνα. “Την Πρωτοχρονιά θα είμαι στην Αθήνα”, δήλωσε η παρουσιάστρια του “Exclusive”.
Όσον αφορά την οικονομική κρίση, η ίδια ανέφερε πως τους έχει επηρεάσει όλους, κυρίως ψυχολογικά. “Ναι, μας έχει επηρεάσει όλους. Άλλους λίγο, άλλους πολύ. Νομίζω ότι ψυχολογικά είναι πιο έντονο”, σημείωσε.
Για το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη, η Μπέτυ είπε το εξής: “Το έχω ήδη στην αγκαλιά μου το δώρο, δεν θέλω κάτι άλλο, να έχει υγεία το παιδί μου, μόνο αυτό”.
Η ευχή της για το νέο έτος είναι: “Ψυχραιμία, αισιοδοξία και να προσπαθήσει ο καθένας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και για τον ίδιο αλλά και για την κοινωνία”.
Κατερίνα Καραβάτου

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha θα περάσει την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα. “Tην Πρωτοχρονιά θα είμαι στην Αθήνα, γιατί θα έρθουν οι γονείς μου και θα είμαστε οικογενειακώς”, είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε το εξής: “Φυσικά και με έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. Στην ίδια κοινωνία που ζουν όλοι οι Έλληνες, ζω και εγώ. Και με έχει επηρεάσει όπως όλους και με έχει προβληματίσει και ανησυχώ με όλα αυτά που βλέπω να γίνονται γύρω μου. Θα ήθελα το 2011 να είναι διαφορετικό. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και να μπορέσουμε να καταφέρουμε διαφορετικά πράγματα για εμάς”.
Από τον Άγιο Βασίλη δεν θέλει κάποιο συγκεκριμένο δώρο, μόνο να πάνε καλύτερα τα πράγματα. “Δεν θέλω να μου φέρει κάτι συγκεκριμένο ο Άγιος Βασίλης. Θέλω να συνεχίσω να είμαι όπως είμαι τώρα και τα πράγματα αν μπορούν και για ‘μένα και για όλους να γίνουν καλύτερα. Αν είχα να επιλέξω κάτι που θα φοράω πάνω μου θα ήταν ένα ρολόι που μου αρέσουν τα ρολόγια πολύ”, συμπλήρωσε..
Η ευχή της για τον καινούριο χρόνο είναι: “Εύχομαι υγεία, δύναμη και τύχη!”
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης


O γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ταινία “Ζητείται ψεύτης” που προβάλλεται εδώ και λίγες μέρες στον κινηματογράφο, θα δουλεύει την Πρωτοχρονιά. “Την Πρωτοχρονιά θα βρίσκομαι στο Ζυγό με τους Άγαμους Θύτες”, ανέφερε ο ίδιος.
Για την οικονομική κρίση και σε ποιο βαθμό τον έχει επηρεάσει, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραδέχτηκε πως είναι μια κατάσταση που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. “Η κρίση έχει επηρεάσει όλον τον κόσμο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από τον Άγιο Βασίλη ζήτησε να είναι καλά όλοι αυτοί που αγαπάει και η ευχή του για το νέο χρόνο είναι: “Για το 2011 εύχομαι πάντα υγεία και για όλους”.
Παναγιώτα Βλαντή


Η γνωστή ηθοποιός θα περάσει τις γιορτές στην Αθήνα. “Την Πρωτοχρονιά θα βρίσκομαι στην Αθήνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την οικονομική κρίση η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε το εξής: “ Προς το παρόν δεν με έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, αλλά με έχει επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά”.
Το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη είναι να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους που θα περάσουν άσχημα τις γιορτές, λόγω οικονομικής κρίσης. “Θα ήθελα ο Άγιος Βασίλης να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους που θα περάσουν άσχημα, λόγω κρίσης. Θα ήθελα επιπλέον ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να τρέχω πιο πολύ”, είπε.
Η ευχή της για το 2011 είναι: “Να έχουν υγεία οι δικοί μου άνθρωποι και να είμαι ευτυχισμένη”.
Άλκης Κούρκουλος

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος εμφανίζεται στη θεατρική παράσταση “Fool for love” με την Χριστίνα Αλεξανιάν, θα δουλεύει κανονικά την Πρωτοχρονιά. “Στην Αθήνα θα περάσω την Πρωτοχρονιά επειδή δουλεύω στο θέατρο, γιατί θα έχουμε κανονικά παράσταση”, ανέφερε.
Για την οικονομική κρίση δήλωσε το εξής: “Με έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση όπως όλους μας”.
H ευχή του για το 2011 είναι: “Η ευχή μου είναι καλά μυαλά”.
Μαρία Ζορμπά

H γνωστή ηθοποιός θα περάσει την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα με την οικογένειά της και τον αδερφό της…
Για την οικονομική κρίση, η Μαρία Ζορμπά δήλωσε το εξής: “Η κρίση μας έχει επηρεάσει αρνητικά όλους. Και στο επάγγελμά μας έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα. Νιώθω τυχερή που δουλεύω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η επόμενη χρονιά και δεν μιλάω μόνο για ‘μένα προσωπικά, αλλά γενικότερα. Το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πάντα αβεβαιότητα, οπότε εμείς είμαστε τουλάχιστον συνηθισμένοι σ’ αυτό”.
Από τον Άγιο Βασίλη θα ήθελε ένα ταξίδι στην εξοχή. “Σαν δώρο από τον Άγιο Βασίλη θα ζήταγα ένα ταξίδι μακριά για να βρεθώ λίγο κοντά στη φύση, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Μου ‘χει λείψει η φύση, θα ήθελα να ξεφύγω λίγο από το ρυθμό και τη φασαρία της πόλης”, ανέφερε.
Η ευχή της για το νέο χρόνο είναι: “Εύχομαι υγεία και δύναμη για το 2011 για όλους τους ανθρώπους”.
Παναγιώτης Πετράκης

Στην Αθήνα θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Πετράκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. “Την Πρωτοχρονιά θα είμαι στο θέατρο, αλλά και μαζί με την οικογένειά μου όσο γίνεται περισσότερο”, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός..
Για την οικονομική κρίση, ο ίδιος δήλωσε: “Φυσικά και με έχει επηρεάσει όταν τόσοι συνάνθρωποί μου είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν μπορεί να μην με επηρεάζει και ‘μένα. Φυσικά και με επηρεάζει και έχω γίνει και πολύ πιο εγκρατής και έτσι πορεύομαι”.
Από τον Άγιο Βασίλη θα ήθελε το εξής: “Αυτό που θα ήθελα είναι να συνεχίσει να διατηρεί όλους μου τους αγαπημένους υγιής. Δεν ζητάω τίποτα άλλο”.
Η ευχή του για το 2011 είναι: “Να είμαστε υγιής και να προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε να αποβάλλουμε την λέξη ”δύσκολα” από το καθημερινό μας λεξιλόγιο”.
Χριστίνα Αλεξανιάν

Η Χριστίνα Αλεξανιάν θα βρίσκεται στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. “Την Πρωτοχρονιά θα είμαι στο θέατρο ΚΑΠΑ στο “Fool for love”, όπως ήμουν και τα Χριστούγεννα. Εκεί έκανα μάλιστα, και τη γιορτή μου μαζί με τους συναδέλφους μου. Θα είμαι με πολύ καλή παρέα”, είπε χαρακτηριστικά.
Για την οικονομική κρίση, η ίδια ανέφερε το εξής: “Η κρίση νομίζω πως μας έχει επηρεάσει όλους. Δεν πιστεύω πως μπορεί να μείνει κάποιος έξω από αυτό, δηλαδή και πρακτικά είμαστε όλοι πιο οργανωμένοι αλλά και ψυχολογικά, είναι μία πίεση στο κεφάλι του καθένα από πάνω. Μια σκιά”.
Το δώρο που θέλει από τον Άγιο Βασίλη είναι να την βοηθήσει να είναι χαρούμενη. “Αν ζητούσα κάτι από τον Άγιο Βασίλη αυτό θα ήταν να μ’ έχει πάντα όσο χαρούμενη είμαι και τώρα… Δεν θα ζητούσα περισσότερα υλικά αγαθά ή κάτι άλλο. Όλα τ’ άλλα γίνονται αργά ή γρήγορα!”, σημείωσε.
Η ευχή της για τον καινούριο χρόνο είναι: “Για το 2011 εύχομαι υγεία και να ‘ναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ καλά και κοντά μου”.
Κλέλια Ρένεση

Στην Αθήνα θα βρίσκεται και η Κλέλια Ρένεση. “Την Πρωτοχρονιά θα δουλεύω στο Ζυγό στους Άγαμους Θύτες”, ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.
Για την οικονομική κρίση, η ίδια δήλωσε πως την έχει επηρεάσει, αλλά χρειάζεται αισιοδοξία. “Η κρίση μ’ έχει επηρεάσει και ‘μένα πάρα πολύ, έχω κόψει διάφορα από την καθημερινότητά μου. Κι εντάξει ρε παιδιά, δεν υπάρχουν λεφτά, το καταλαβαίνω, είναι δύσκολο, κανείς δεν έχει χρήματα – εκτός από 5 που είναι μόνοι τους…- κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι πιστεύω πως μπορούμε να ζήσουμε καλά, λίγο πιο λειτουργικά και όμορφα αλλά με μια αφαίρεση…”, είπε
Παράλληλα, η ίδια συμπλήρωσε πως αν μπορούσε να κάνει μια ευχή σε κάποιον εκεί πάνω, θα ήταν να της ξαναφέρει το παιδί μέσα της, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα..
Η ευχή της για το νέο χρόνο είναι: “Ευχή για το 2011 να ξεπεράσουμε όλη αυτή τη σκοτεινιά και τη μελαγχολία που μας έχει καταβάλει, να μπορέσουμε ν’ αποδεχτούμε ότι και με μία αφαίρεση υλική μπορούμε να ‘μαστε ευτυχισμένοι, να ξαναβρούμε τη χαρά στα απλά πράγματα και να μην βλέπουμε παντού γύρω μας καταστροφολογίες…”

Ρεπορτάζ: Αγγελική Χριστοπούλου, Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More