Οι Ελληνίδες celebrities ντύθηκαν νύφες και ήταν απλά υπέροχες! Φωτογραφίες

Το Yes I do catwalk επέστρεψε για 4η συνεχόμενη χρονιά και ήταν πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Από το πρωί της Παρασκευής, το Mec Παιανίας ήταν πανέτοιμο να υποδεχθεί τις Ελληνίδες celebrities που πήραν μέρος στο μοναδικό και ταυτόχρονα λαμπερό catwalk. Η επίδειξη  ήταν αφιερωμένη στα παιδιά που βοηθά το Make-A-Wish Greece (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος).

Φέτος, 14 ήταν οι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές που τίμησαν με την παρουσία τους τον θεσμό και 65 οι δημοφιλείς και αγαπημένες προσωπικότητες που περπάτησαν «down the aisle» με τις νυφικές δημιουργίες τους. Αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο ρομαντική και παραμυθένια εκδήλωση της χρονιάς. Κάποιες από τις γυναίκες που περπάτησαν απόψε στην πασαρέλα, έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία του γάμου, και άρα έχουν φορέσει το νυφικό της επιλογής τους, ενώ για κάποιες άλλες ήταν η πρώτη τους φορά.

Όπως και να έχει, οι celebrities μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές παρουσίες τους και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον εκείνων που έδωσαν το παρών. Ανάμεσα στις γυναίκες που βρέθηκαν στο catwalk ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ελεονώρα Μελέτη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Νικολέττα Ράλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Χριστίνα Μπόμπα, η Δανάη Παππά, η Σόφη Πασχάλη, η Τζένη Μελιτά, η Josephine, η Κόνι Μεταξά, η Άννα Πρέλεβιτς  και πολλές άλλες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε όλες τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαριέττα Χρουσαλά

Πένυ Αγοραστού

 

Χρσιτίνα Μπόμπα

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Ιλένια Γουίλιαμς

Josephine

Νάταλι Κάκαβα

Ελεονώρα Μελέτη

Τζένη Μελιτά

Κόνυ Μεταξά

Αθηνά Οικονομάκου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Σόφη Πασχαλη

Αναστασία Περράκη

Η beauty editor του TLIFE Νατάσα Μπερέκου

Άννα Πρέλεβιτς

Νικολέττα Ράλλη

Eυριδίκη Βαλαβάνη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More