Οι Ελληνίδες celebrities σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας! Δες φωτογραφίες

Στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” έγινε χθες το βράδυ η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του σχεδιαστή VLASSIS HOLEVAS σε συνεργασία με το Ίδρυμα για την αντιμετώπιση του παιδικού διαβήτη.

Το “παρών” έδωσαν πολλά ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης και των επιχειρήσεων. Ανάμεσά τους ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, η Σίσσυ Φειδά, η Ναταλία Δραγούμη, η Μαρίνα Βερνίκου κ.α. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα που εντυπωσίασε με την πράσινη τουαλέτα που φόρεσε.

Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής και αέρινα υφάσματα σε έντονα χρώματα, που είναι τα στοιχεία της καλοκαιρινής συλλογής του σχεδιαστή για το 2011. Ενώ, ακολούθησε και light dinner στο ballroom του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.
Τα έσοδα της επίδειξης ήταν για ιερό σκοπό και θα διατεθούν στο Ίδρυμα που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1983 από γονείς πασχόντων παιδιών, με στόχο να μετέχει ενεργά στη διεθνή προσπάθεια καταπολέμησης, πρόληψης και θεραπείας του νεανικού διαβήτη.

Οι παρευρισκόμενοι στην επίδειξη έλαβαν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής “sur mesure” VLASSIS HOLEVAS, ευγενική προσφορά του σχεδιαστή Βλάση Χολέβα.
Δες φωτογραφίες από την επίδειξη:


Σίσσυ Φειδά!


Μαρίνα Βερνίκου


Ναταλία Δραγούμη με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα


Η Νάταλι Θάνου


Ναταλία Δραγούμη


Φωτογραφίες από την επίδειξη


Στα backstage της επίδειξης!


Τελευταίες ετοιμασίες…


Έντονα χρώματα…


Αέρινα φορέματα…


Τα εντυπωσιακά νυφικά

Read More

And More