Οι Ελληνίδες celebrities συμμετρέχουν… ενάντια στον καρκίνο του μαστού! Φωτογραφίες

Πιστές στο ραντεβού τους για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου “Άλμα Ζωής” είναι και φέτος οι Ελληνίδες celebrities που ξύπνησαν από το πρωί, έβαλαν τα αθλητικά τους και βρέθηκαν στο Ζάππειο για καλό σκοπό.

#team #almazois #raceforthecure

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Για 7η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” διοργανώνει το Greece Race for the Cure® 2015 και οι celebrities, ανάμεσά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κλέλια Πανταζή και πλήθος ακόμη κόσμου ήταν εκεί… για να τρέξουν και να ενισχύσουν το έργο του.

Σπάσαμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής!!!! #almazois #team #grracetshirt2015 #raceforthecure

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

“Τρεχω για όσους δεν μπορούν”.. Τα ειπε ολα.. #greeceraceforthecure2015 #grracetshirt15 #symmetrexw #grrace15 #almazois

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Klelia Pantazi (@klelialicious) στις

Σε λίγο συμμετρέχουμε #greeceraceforthecure2015 #almazois #fun #team

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Ενδεικτικά να σου θυμίσω ότι στον 6ο Αγώνα Greece Raceforthe Cure® 2014 συμμετείχαν 18.000 άντρες, γυναίκες και παιδιά για να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου και τα προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες που έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού αλλά και τον γενικό γυναικείο πληθυσμό σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.
Το “Άλμα Ζωής” είναι Μη κερδοσκοπικό σωματείο που αποτελείται μόνο από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Για 27 χρόνια ενώνει τις γυναίκες ασθενείς που σιωπούσαν και τους παρέχει την στήριξη που χρειάζονται. Σήμερα, ο Σύλλογος έχει κατορθώσει οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού να μιλούν ανοιχτά για την νόσο, να ενημερώνονται για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και συμβάλλει με τον τρόπο του στη μείωση των θανάτων από αυτή την ασθένεια.


Σκοπός του Συλλόγου είναι η Οργανωμένη Αλληλοβοήθεια, η Ψυχοκοινωνική Στήριξη τόσο της γυναίκας που νοσεί, όσο και των μελών της οικογένειας της, η Ενημέρωση για τον καρκίνο και τις μεθόδους πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης, η Ενημέρωση για τα Δικαιώματα των γυναικών που νοσούν ως προς τα ασφαλιστικά, παροχές ταμείων, εργασιακά και η Διεκδίκηση Ποιοτικής Φροντίδας.

Αύριο όλοι μαζί ΣΥΜΜΕΤΡΕΧΟΥΜΕ στο Greece Race For The Cure 2015 υποστηρίζοντας ενεργά το έργο και τους σκοπούς του Αλμα Ζωης. Η PANDORA χρυσός χορηγός του Αγώνα δημιούργησε προς τιμή των γυναικών που το έχουν ανάγκη ένα ξεχωριστό βραχιόλι.Το βραχιόλι θα πωλείται σε ειδική τιμή στο περίπτερo PANDORA αύριο και στη συνέχεια στο www.pandorashop.gr & στα PANDORA Concept stores, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την δράση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Ελάτε αύριο στο Ζάππειο να υποστηρίξουμε το έργο του Άλμα Ζωής και να Συμμετρέξουμε μαζί #PANDORAraceforthecure #PANDORAgreece #teamPANDORA #almazois #grrace15 #greeceraceforthecure2015

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Read More

And More