Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και απολαμβάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά

Σχεδόν πριν μια εβδομάδα οι Ελληνίδες παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό μετά από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Οι διάσημες κυρίες της εγχώριας showbiz δεν έχασαν ευκαιρία και ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο της άδειάς τους μάζεψαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στα ελληνικά νησιά. Άλλωστε το είχαν τεράστια ανάγκη να αφήσουν τα πάντα πίσω τους και είτε με την οικογένειά τους είτε με τους φίλους τους να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δανάη Μπάρκα και οι υπόλοιπες άφησαν τα τηλεοπτικά πλατό για καταγάλανες θάλασσες και γραφικά νησάκια, με σκοπό να γεμίσουν μπαταρίες και να ηρεμήσουν περνώντας ένα υπέροχο καλοκαίρι!

  • Τατιάνα Στεφανίδου

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha όπως κάθε χρόνο επέλεξε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές από το Ιόνιο, μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία. Μετά την απόδρασή τους στον Γερολιμένα Λακωνίας, αλλά και την όμορφη Πύλο, η Τατιάνα βρίσκεται στην μαγευτική Ζάκυνθο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

  • Κατερίνα Καινούργιου

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχασε ευκαιρία και μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν έφυγε για… Μύκονο! Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε με τον σύντροφό της στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, ενώ μαζί της βρέθηκε και ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης.

  • Φαίη Σκορδά

Μια απαιτητική και γεμάτη αλλαγές χρονιά πέρασε φέτος η Φαίη Σκορδά και με το που ολοκληρώθηκε το Πρωινό έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media από τις ήρεμες στιγμές που περνά στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στο Μεγανήσι. 

 

 

 

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του Happy Day μετά από μια απαιτητική και δύσκολη σεζόν εξαιτίας της πανδημίας είχε ανάγκη όσο ποτέ να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Έτσι με το που τέλειωσε η εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε για την Πάρο, στην οποία διαθέτει εξοχική κατοικία με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

  • Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε την Μύκονο για τις καυτές μέρες του Ιούλη, καθώς εκεί μένει η αδερφή της με την ανιψιά της, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε και τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, όπου ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα… ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη!

  • Βίκυ Καγιά

Τις Κυκλάδες επέλεξε και η γνωστή παρουσιάστρια και fashion expert για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές για φέτος με την οικογένειά της. Η Βίκυ Καγιά λίγο μετά το τέλος του Shopping Star και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν ταξίδεψε στις Κυκλάδες, όπου απόλαυσε την ομορφιά των ελληνικών νησιών.

  • Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πέρσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως κεντρική παρουσιάστρια στο Mega και όπως καταλαβαίνεις μετά το τέλος της σεζόν… χρειαζόταν επειγόντως διακοπές! Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Τζια και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της.

 

Read More

And More