Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ξεκίνησαν τις διακοπές τους – Φωτογραφίες

Πριν από μια εβδομάδα οι Ελληνίδες παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν τηλεθεατές και συνεργάτες μετά από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Μετά το μεγάλο φινάλε  των εκπομπών οι παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz δεν έχασαν ευκαιρία και από τις πρώτες ημέρες των διακοπών τους, μάζεψαν βαλίτσες και ταξίδεψαν τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Οι περισσότερες ταξίδεψαν με τα παιδιά τους, άλλες με τους συντρόφους τους και άλλες μόνες τους, για να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την ρουτίνα της Αθήνας.

Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, η Δανάη Μπάρκα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλές ακόμη κυρίες, αποχωρίστηκαν για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό τους, για να γεμίσουν μπαταρίες και να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

  • Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια του Mega όπως κάθε χρόνο επέλεξε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές από τον επίγειο παράδεισό της, που δεν είναι άλλος από την Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε χρόνο και μετά το τέλος της εκπομπής της μπήκε στο καράβι για το νησί της. Μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές και μερικές από αυτές, η Ελένη Μενεγάκη τις μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

Εκτός Αθηνών βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μόλις μία εβδομάδα μετά το φινάλε της εκπομπής της. Και το φετινό καλοκαίρι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ψήφισε» Πάρο, καθώς πρόκειται για το νησί στο οποίο διατηρούν το δικό τους εξοχικό με τον Θέμη Σοφό.

Η παρουσιάστρια πλέον στον καθημερινό της πρόγραμμα έχει τα παιχνίδια και τις βουτιές στην παραλία μαζί με τα αγγελούδια της, ενώ το βράδυ απολαμβάνει τις βόλτες της μαζί τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

  • Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για κάποιο νησί. Η παρουσιάστρια όμως έχει ξεκινήσει να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα.

Μαμά και κόρη άλλωστε είναι αχώριστες και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Τώρα μάλιστα που η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε για φέτος τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις θα έχουν όλο το χρόνο να κάνουν όλα εκείνα που αγαπούν. Ένα από αυτό είναι και τα παιχνίδια στη θάλασσα. 

 

  • Δανάη Μπάρκα

Στην Πελοπόννησο ταξίδεψε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα και συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Μάνη και την Καλαμάτα. Η παρουσιάστρια μετά από μια απαιτητική χρονιά είχε την ανάγκη να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η ίδια επιθυμεί να κρατάει συντροφιά όλο το καλοκαίρι στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας τις πιο καλοκαιρές φωτογραφίες της, στέλνοντας ταυτόχρονα της θετική της ενέργεια.

  • Βίκυ Καγιά

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να τέλειωσε με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ως παρουσιάστρια του Shopping Star, ωστόσο σε λίγους μήνες θα επιστρέψει ξανά τηλεοπτικά μέσα από τον νέο κύκλο του GNTM.

Μέχρι τότε όμως, η παρουσιάστρια του Star απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο.

Πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά, ο σύζυγός της και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στη Σίφνο και πέρασαν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, κάνοντας τις βουτιές τους και παίζοντας παιχνίδια στην άμμο.

  • Κατερίνα Καραβάτου 

Η Κατερίνα Καραβάτου έριξε οριστικά αυλαία με την εκπομπή Τι λες Τώρα.

Η παρουσιάστρια δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, οπότε αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές της. Μετά από μια αρκετά δύσκολη σεζόν, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό, η Κατερίνα Καραβάτου είχε μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές της με τα παιδιά της.

Μπορεί και εκείνη να μην έχει ταξιδέψει ακόμα εκτός Αθηνών, φροντίζει όμως, να κάνει κοντινές εξορμήσεις για να απολαμβάνει τα μπάνια της μαζί με τον Αρίωνα και την Αέλια.

  • Μαρία Ηλιάκη

Μια εβδομάδα μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα!» η Μαρία Ηλιάκη μάζεψε βαλίτσες και μαζί με την κόρη της ταξίδεψαν ξανά για Ελβετία να βρεθούν στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν για αρκετό διάστημα μακριά από τον άντρα της ζωής της και επιτέλους κατάφερε να πάει ξανά κοντά του! Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη φαίνεται πολύ χαρούμενη από την ημέρα που βρίσκεται εκεί και αυτό το αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις στα social media.

  • Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής της, Ποιος είναι πρωινιάτικα και αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της και για δεύτερη χρονιά με το κανάλι του Open, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια ανυπομονούσε για την ημέρα που θα έφτιαχνε τις βαλίτσες και μαζί με τον σύζυγό της και τις κόρες τους θα ξεκινούσαν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Η ίδια μάλιστα, έχει κάνει ήδη τις πρώτες καλοκαιρινές αναρτήσεις, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό και μας εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της.

  • Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισάακ είναι έτοιμοι να απολαύσουν το πρώτο τους καλοκαίρι με την κόρη τους, Σεμέλη-Ρωξάνη, η οποία ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Ιούλιο.

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες μέρες των διακοπών της, καθώς μαζί με την μικρή της ταξίδεψαν για τον τόπο καταγωγής της, που είναι η Ναύπακτος. Εκεί μένει η οικογένειά της και τους επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία της.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More