Οι «Ενήλικοι στην Αίθουσα» του Γαβρά έκαναν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας! Φωτογραφίες

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας προβλήθηκε χθες Σάββατο, σε παγκόσμια πρεμιέρα, εκτός συναγωνισμού, η νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, το “Ενήλικοι στο Δωμάτιο” που βασίζεται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και αφορά τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους το 2015. Η λαμπερή πρεμιέρα έγινε παρουσία των συντελεστών αλλά και των πρωταγωνιστών της ταινίας.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Χρήστος Λούλης (που ενσαρκώνουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη αντίστοιχα) έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις κομψές εμφανίσεις τους, που θύμιζαν Hollywood! Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δεν θα μπορούσε να μη συνοδευτεί από την σύζυγό του, Δανάη Στράτου, η οποία ήταν απλά εντυπωσιακή, επιλέγοντας να φορέσει στο κόκκινο χαλί ένα θαλασσί μακρύ φόρεμα και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της κότσο.

Πριν την επίσημη πρώτη προβολή του «Ενήλικοι στην Αίθουσα», ο Κώστας Γαβράς τιμήθηκε για την “ιδιαίτερα πρωτότυπη συμβολή του στην καινοτομία του σύγχρονου κινηματογράφου” από το Φεστιβάλ της Βενετίας όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία, με αντικείμενο την κρίση χρέους στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More