Οι εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες της σεζόν: Οι δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή, οι έρωτες και οι χωρισμοί

Ταλαντούχες, νέες και ωραίες, οι πρωταγωνίστριες της μυθοπλασίας κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τους ρόλους τους στη μικρή οθόνη, με τους τηλεθεατές να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για εκείνες.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός

 

Η Αργυρώ από τη σειρά Σασμός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον σκηνοθέτη, Θανάση Τότσικα, αδερφό του γνωστού ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα.

Πρόκειται για μια σχέση την οποία η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θέλησε να κρατήσει από την αρχή μακριά από την δημοσιότητα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» η ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι’ αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω», ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Κλέλια Ανδριολάτου – Maestro

 

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες της σκηνές στο Maestro.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ένα καλλιτεχνικό στάτους που δεν μπορείς να μην τον θαυμάζεις. Όταν μου τηλεφώνησε για να συναντηθούμε πρώτη φορά η εικόνα του ήταν εύλογα πολύ μεγεθυμένη στο μυαλό μου», δήλωσε πρόσφατα η Κλέλια Ανδριολάτου στο Gala για τον δημιουργό της σειράς.

Στην προσωπική της ζωή η Κλέλια Ανδριολάτου υπήρξε ζευγάρι με τον ηθοποιός Ρένο Ρώτα, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν τα δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον Ολυμπιονίκη, Εμμανουήλ Καραλή, μετά τις φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές.

Παναγιώτα Βιτετζάκη – Άγρια Γη

 

Η ηθοποιός που υποδύεται την Ελπίδα στη σειρά Άγρια Γη του ΣΚΑΪ η οποία ζητά πίσω τον φίλο της Νικόλα ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής πριν από 28 ολόκληρα χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και έχουν ένα γιο, τον Κωστή. Ωστόσο η άφιξη του Νικόλα ο οποίος συστήνεται ως Άρης ανατρέπει τα πάντα γύρω της.

Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος η Παναγιώτα Βιτετζάκη είχε δηλώσει για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της: «Ο έρωτας για μένα είναι η αβεβαιότητα νομίζω. Το να σε καίει ότι για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ως προς τον άλλον. Πιστεύω ότι πιο δυνατοί γινόμαστε αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όποια πληγή μπορεί να μας έχει δημιουργήσει ένας έρωτας».

Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Μαύρο Ρόδο

 

Η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega υποδύεται την μοναχή Ελισάβετ, η έξοδός της από το μοναστήρι και η γνωριμία με τον Πέτρο φέρνει τεράστιες ανατροπές στη ζωή της οι οποίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τη συνέχεια της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life η Φωτεινή Παπαθεοδώρου στην προσωπική της ζωή είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς με τον οποίο μέχρι προσφάτως ζούσαν μαζί στο Λονδίνο.

«Μου άρεσε η ζωή μου στο Λονδίνο, αλλά ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω γιατί μια ζωή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Υπάρχουν πράγματα που άφησα πίσω, αλλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσω», δήλωσε πρόσφατα η Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Έλενα Πιερίδου – Γλυκάνισος 

 

Η Ραζάν αναστατώνει τη ζωή του Στρατή τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Έλενα Πιερίδου μέχρι προσφάτως υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Αμούτζα ο οποίος πρωταγωνιστεί στον Σασμό στον Alpha.

Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Γεια σου» η Έλενα Πιερίδου δήλωσε για τον χωρισμό της: «Έχουμε πολύ καλή σχέση, Περάσαμε σχεδόν δύο χρόνια μαζί, οπότε μας δένουνε πολλά πράγματα. Είμαστε δύο ενήλικες, για κάποιο λόγο δεν είμαστε μαζί, δεν υπάρχει λόγος να μη μιλάμε, δεν είμαστε μικροί. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη», ξεκαθάρισε για την προσωπική της ζωή.

Ιφιγένεια Τζόλα – Γη της Ελιάς

 

Η νεαρή ηθοποιός για δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά, Γη της Ελιάς όπου και υποδύεται την Ιφιγένεια η οποία είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο (Διονύσης Παπανδρέου) και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Μάλιστα από την περσινή σεζόν τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι και εκτός της σειράς.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» είχε ξεκαθαρίσει: «Την νιώθω σαν μια πολύ καλή μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί όλον αυτό τον καιρό και θα το αφήσω εκεί», είχε δηλώσει ο νεαρός ηθοποιός.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – Παγιδευμένοι

 

Η ηθοποιός υποδύεται την δικηγόρο Άννα Ροδίτη που κλέβει την καρδιά του Δημήτρη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη) στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Με μητέρα Πολωνή και πατέρα Έλληνα, η ζωή της 28χρονης σήμερα ηθοποιού ήταν πάντα μοιρασμένη ανάμεσα σε δυο πατρίδες, οι οποίες κατέχουν ίσο μερίδιο στην καρδιά και το μυαλό της.

«Το ξενικό μου επίθετο, είναι της μαμάς μου είναι από την Πολωνία, είμαι δίγλωσση, έμαθα και ελληνικά και πολωνικά μαζί. Ζούσα στην Αγγλία για πέντε χρόνια, με ένα σκάρτο γιατί έλειψα ένα χρόνο στο Ιράν. Στο Ιράν δούλεψα ένα χρόνο σε μια σειρά της κρατική τηλεόρασης», είπε  η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ANT1.

H ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι γεμάτη από μυθοπλασία και νέες υπέροχες ηθοποιούς που ήρθαν… για να μείνουν!

Read More

And More