Οι επώνυμοι απόλαυσαν τους… “Άντρες έτοιμους για όλα”! Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο θέατρο “Έλλη Λαμπέτη” η θεατρική παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” που συνεχίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά με πρωταγωνιστές τους: Κώστα Κόκλα, Θανάση Ευθυμιάδη, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μάνο Ιωάννου.

/

Μάρκος Σεφερλής, Κλέλια Ρένεση, Θανάσης Ευθυμιάδης, Ζέτα Δούκα
Η επιτυχημένη κωμωδία των Stephen Sinclair και Anthony McCarten την απόδοση και σκηνοθεσία της οποίας υπογράφουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας συνεχίζεται για 3η χρονιά και χαρίζει απλόχερα γέλιο σε όλους.

/

Κώστας Κόκλας, Μάρκος Σεφερλής, Ζέτα Δούκα, Γιάννης Τσιμιτσέλης
Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσε πλήθος επωνύμων, ανάμεσά στους οποίους ήταν η Ζέτα Δούκα, η Ναταλία Γερμανού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Κλέλια Ρένεση, η Ελεονώρα Μελέτη, η Βάσω Λασκαράκη και πολλοί ακόμη.
Η ιστορία τους:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί έναν καφετζή (Κώστας Κόκλας), έναν ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), έναν δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), έναν φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και έναν σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρίπερ.

/

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

/

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια απολαυστική προσαρμογή του γνωστού μας θέματος.
Δες φωτογραφίες:

Μάρκος Σεφερλής, Ναταλία Γερμανού
/

Μαρία Κορινθίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κλέλια Ρένεση, Μαρία Κωνσταντάκη
/

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ναταλία Γερμανού
/

Μαρίνα Γιώτη, Κώστας Κρομμύδας
/

Μπέττυ Μαγγίρα
/

Ελεονώρα Μελέτη
/

Κατερίνα Κούκα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης
/

Βάσω Λασκαράκη
/

Μαρία Κορινθίου, Κώστας Κρομμμύδας, Μαρίνα Γιώτη
/

Κώστας Φραγκολιάς
/

Κώστας Ευρυπιώτης, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου
/

Ευαγγελία Μουμούρη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου
/

Νικόλαος Καραγκιαούρης, Μιχάλης Ρέππας
/

Read More

And More