Οι επώνυμοι στην πρεμιέρα της “Γκόλφως”! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Στην πρεμιέρα της παράστασης “Γκόλφω” στη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη” στο Εθνικό Θέατρο βρέθηκαν προχθες βράδυ πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, χαρίζοντας το θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές Εύη Σαουλίδου και Γιάννη Βογιατζή.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Γωγώ Μπρέμπου, η Ηρώ Μανέ, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Άννα Νταλάρα, η Μαρία Σολωμού, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Ζωζώ Σαπουτζάκη και άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο Νίκος Καραθάνος μετά το “Συρανό ντε Μπερζεράκ” επιστρέφει σκηνοθετικά στο Εθνικό Θέατρο με τη “Γκόλφω” και δίνει την προσωπική του ματιά πάνω σε ένα έργο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό θέατρο.

/

Η “Γκόλφω” το δραματικό ειδύλλιο του Σπυρίδωνος Περεσιάδου, αφηγείται μια τραγική ερωτική ιστορία με φόντο την εξιδανικευμένη εικόνα της ελληνικής υπαίθρου του 1893. Στο ορεινό χωριό που κυλούν τα νερά της Στύγας, εκεί όπου σύμφωνα με τους αρχαίους μύθους ήταν η πύλη για τον Κάτω Κόσμο και όπου θνητοί και αθάνατοι έπαιρναν τον ιερότερο όρκο, η Γκόλφω και ο Τάσος, δύο νεαρά παιδιά, ορκίζονται αιώνια αγάπη. Η Γκόλφω, πιστή στον όρκο της, αρνείται τον άρχοντα που θέλει να την παντρευτεί, αλλά ο Τάσος, αψηφώντας τον δικό του, δέχεται να πάρει γυναίκα του την πλούσια νέα που του προξενεύουν. Όταν αλλάξει γνώμη, θα είναι πολύ αργά…

/

Δες φωτογραφίες:

Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ευγενία Δημητροπούλου
/

Ζωζώ Σαπουτζάκη
/

Γωγώ Μπρέμπου
/

/

Ηρώ Μανέ, Δημήτρης Φραγκιόγλου
/

Λίνα Ζαρκαδούλα, Παναγιώτης Μπουγιούρης
/

/

Νίκος Καραθάνος, Λυδία Κονιόρδου, Γιάννης Βογιατζής, Άγγελος Παπαδημητρίου
/

Read More

And More