Οι επώνυμοι στην πρεμιέρα της παράστασης “Εγώ, η Γωγώ”! Φωτογραφίες

Με την παράσταση “Εγώ η Γωγώ” σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα επέστρεψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και συγκίνησε με την ερμηνεία της όλους όσους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών.

Το “παρών” για να την τιμήσουν και να την απολαύσουν από κοντά έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης με την κόρη του, η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Αλεξανδρα Παλαιολόγου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Λευτέρης Πανταζής, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Mια γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Πώς θα διασωθεί; Ποιος θα τη βοηθήσει να βγει από τον γκρεμό; Αν και συνηθισμένη να της επιλύουν πάντα οι άλλοι τα προβλήματά της, αυτή τη φορά, καλείται να τα βγάλει πέρα μόνη της. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Θα τα καταφέρει η Γωγώ; Ή θα χαθεί;

Μια προσωπική αναμέτρηση, όπου το κωμικό και το δραματικό στοιχείο εναλλάσσονται στον παραληρηματικό μονόλογο της ηρωίδας. Μια κωμωδία που πραγματεύεται την πολυτέλεια του σύγχρονου ανθρώπου να έχει κατάθλιψη ή μια τραγωδία που αφορά στη μοναξιά και τον αποκλεισμό, ως απόλυτη ανθρώπινη μοίρα;

Μετά τους “Ήρωες”, τη “Φουρκέτα” και τη “Φτωχούλα του Θεού”, η Ελένη Γκασούκα, γοητευμένη από τον εγκλωβισμό των “Ευτυχισμένων ημερών” του Σάμιουελ Μπέκετ, επιστρέφει με το “Εγώ, η Γωγώ”.

Δες φωτογραφίες με τους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Κλέλια Ρένεση

Λευτέρης Πανταζής

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Βλάχος

Ελένη Γκασούκα, Ζέτα Μακρυπούλια

Θοδωρής Αθερίδης, Λευτέρης Πανταζής, Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Νίκος Πιζάνης με τον ξάδερφό του Δημήτρη Ουγγαρέζο
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Θοδωρής Αθερίδης, Βίκυ Καρατζόγλου

Θοδωρής Αθερίδης με την κόρη του Φωτεινή

Φωτεινή Αθερίδη, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Γκασούκα

Read More

And More