Οι επώνυμοι στο Μέγαρο Μουσικής για τα 20 χρόνια ΕΛΠΙΔΑ! Φωτογραφίες

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου διοργάνωσαν μια επετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Εκεί, πολλές ήταν οι επώνυμες παρουσίες που έδωσαν το “παρών” και τίμησαν τη δράση και τη λειτουργία του Συλλόγου. Ανάμεσά τους ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Αγγελιοφόρος της “ΕΛΠΙΔΑ” Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Μίνως Κυριακού με την σύζυγό του Μαρί Κυριακού, η Τζίνα Αλοιμόνου, η Ευγενία Μανωλίδου, η Νατάσα Καραμανλή, η Έλλη Κοκκίνου και πολλοί άλλοι.

Στο διάστημα των 20 χρόνων που λειτουργεί η Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών της ΕΛΠΙΔΑΣ υπήρξαν ουσιαστικές εξελίξεις τόσο σε διεθνές επιστημονικό επίπεδο σχετικές με την ιατρική, όσο και στη χώρα μας σε σχέση με την υποδομή, τους θεσμούς, την κοινωνική ευαισθητοποίηση.
Από το 1993 μέχρι σήμερα 670 παιδιά που μεταμοσχεύτηκαν, χαίρονται τη ζωή, δημιουργούν και προοδεύουν. Οι εθελοντές με την αγάπη και την ισχυρή τους θέληση, οι γιατροί με τις άριστες γνώσεις και την αδιαλλαξία τους στο να συμβιβάσουν παιδί και απειλητική ασθένεια, οι νοσηλευτές, οι ψυχολόγοι, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και μένοντας πιστοί στους αρχικούς τους στόχους έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για τα παιδιά.
Και συνεχίζουν με την ίδια ευθύνη και αγάπη το έργο τους.
Δες φωτογραφίες:

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς

Κάτια Ζυγούλη

Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου

Νίνο

Βαρδής Βαρδινογιάννης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη

Νατάσα Καραμανλή

Μαρί Κυριακού, Μίνως Κυριακού

Τζίνα Αλοιμόνου

Γιώργος Βαρδινογιάννης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Λίζα Δουκακάρου

Ζέτα Δούκα

Θεοχάρης Φιλιππόπουλος

Νανά Μούσχουρη

Αλεξία και Ντόρα Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος

Νίκος Δένδιας

Μελίσσα Βαρδινογιάννη

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Jean Michel Jarre

Jean Jacques Lesueur

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Γιάννης Μιχελάκης, Νικόλ Ποφάντη

Ζάχος Χατζηφωτίου

Νίκος Βαρδινογιάννης – Ζέτα Αντσακλή

Χριστιάνα Καίσαρη

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Έλλη Κοκκίνου

Νίκος και Αλεξία Παπανδρέου

Τραϊανός Δέλλας

Ο Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του

Θάνος Πετρέλης με την σύζυγό του

Read More

And More