Οι έρωτες των “γαλάζιων” βουλευτών!

Ο έρωτας δεν γνωρίζει ούτε από βουλευτικές υποχρεώσεις, ούτε από οικονομική κρίση. Χτυπάει όποτε θέλει την πόρτα και κάπως έτσι την πάτησαν και μερικοί από ους “γαλάζιους” βουλευτές που τον τελευταίο καιρό δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο ο βουλευτής της Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει μάτια μόνο για την όμορφη σύντροφό του Ιλεάνα. Λίγες μέρες πριν βρέθηκαν στο Πόρτο Χέλι και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές με το σκάφος ενός φίλου τους. Σύμφωνα με την φημρίδα Freddo μπορεί να πέρασαν ένα μικρό διάστημα χώρια, αλλά είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι γνωστός μπον βιβέρ και μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι λίγες μέρες πριν κα ισε μια σύσκεψη, έδειξε τον εκνευρισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίχως να πει όνομα, για τις φωτογραφίσεις βουλευτή σε ακριβές ξαπλώστρες της Μυκόνου. Ο φακός είχε απαθανατίσει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Καλό Λιβάδι με όμορφες γυναίκες, που με την μια από αυτές απαθανατίστηκε και στο Aκρωτήρι Estate στα γενέθλιά του.

Πολλές φορές έχει απασχολήσει με τους έρωτές του και ο Σίμος Κεδίκογλου αλλά απροσδόκητος ήταν για πολλούς και οέρωτας του πρώην υπουργού Κωστή Μουσουρούλη και της βουλευτίνας της Ν. Δ. Άννας Καραμανλή. Εδώ και καιρό το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί, αφού μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη, το σπίτι της βουλευτίνας στην Κηφισιά.

Διάβασε περισσότερα στην φημερίδα Freddo που κυκλοφορεί

Read More

And More