Οι “Ηρωες” παίρνουν πράσινο φως απο τον ΑΝΤ1 και για του χρόνου!

Τι κι αν το άκρως φιλόδοξο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 ,”Ηρωες ανάμεσά μας”, δεν έχει σηκώσει καν αυλαία για φέτος; Οι Αντεννικοί αποφάσισαν πως οι “Ηρωες” θα βρίσκονται στο πρόγραμμα του καναλιού και του χρόνου. Βλέπετε, θέλουν οι “Ηρωες” ουσιαστικά να τα καταφέρουν και να γίνουν ένας νέος τηλεοπτικός και κοινωνικός θεσμός, γι ΄αυτό και δεν περιμένουν να δουν πρώτα το πως θα τα πάει στον αέρα του καναλιού το πρόγραμμα και τι τηλεθεάσεις θα χτυπήσει για να πάρουν αυτές τις αποφάσεις – ως είθισται με άλλα τηλεοπτικά προιόντα – και έχουν ληφθεί… προκαταβολικά οι αποφάσεις.

Οσο για τους φετινούς “Ηρωες”; Ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς στον ΑΝΤ1. Ηδη, οι αιτήσεις συμμετοχής που έχουν φτάσει στο κανάλι ξεπερνούν τις 2.000, με την επιτροπή του προγράμματος να μην ξέρει ποιες απ ΄όλες αυτές τις συγκλονιστικές ιστορίες που έχουν φτάσει στα χέρια της, πρέπει να βγει τον Μάιο στον αέρα.

Ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει ως γνωστόν να βγάλει στον αέρα πέντε συνολικά αφιερώματα, μέσα από τα οποία θα γνωρίσουμε 10 πραγματικά ξεχωριστούς συνανθρώπους μας. Ετσι, η επιτροπή πολύ θα ήθελε να είχε το περιθώριο να παρουσιάσει και 20 και 30 περιπτώσεις πραγματικής αυτοθυσίας που αξίζει τον κόπο να βγει στο φως της δημοσιότητας.

Η κριτική επιτροπή με συντονίστρια τη Μαρία Χούκλη αποτελείται από τους Φωτεινή Τσαλίκογλου, Δημήτρη και Αντωνία Τριχοπούλου, Παναγιώτη Γιαννάκη και Σπύρο Ευαγγελάτο και όπως ήδη σας είπα, έχει πιάσει δουλειά και έχει κάνει μια προεπιλογή, αφού τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Σάκης Ρουβάς δε, θα είναι εκείνος που θα ταξιδέψει ανά την Ελλάδα και θα συναντήσει τόσους τους υποψήφιους ”Ηρωες”, όσο και εκείνους που θα μιλήσουν για εκείνους και θα στηρίξουν την υποφηψιότητά τους.

Τέλος, η πρεμιέρα της εκπομπής τοποθετείται την εβδομάδα 13-17 Μαϊου, με το ξεχωριστό πρόγραμμα της Μαρίας Χούκλη που θα μας βάζει στο κλίμα να μεταδίδεται μία ή δύο ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη.

Read More

And More