Οι καλλονές που κόπηκαν στο Greece’s Next Top Model πάνε για… Star Hellas! Δες όλες τις φιναλίστ του Διαγωνισμού ομορφιάς [pics]

Τι και αν κόπηκαν από τις auditions του Greece’s Next Top Model και άκουσαν αρκετά αρνητικά σχόλια από τους κριτές, η γοητευτική Ιωάννα Μπέλλα και η νεαρή Ηρώ Δημητροπούλου τα άφησαν όλα πίσω τους και πάνε για… Star Hellas! Ο διαγωνισμός Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young επιστρέφει και φέτος και σε λίγες ημέρες, οι 18 πανέμορφες φιναλίστ θα διεκδικήσουν τους 6 τίτλους ομορφιάς.

Πολύωρες φωτογραφήσεις, εξαντλητικές πρόβες, γυμναστική, διατροφή μαζί με πολλά δάκρυα συνθέτουν το παζλ του φετινού διαγωνισμού, που επανέρχεται μετά από πολλά χρονιά στο τηλεοπτικό κοινό, χάρη στο ανανεωμένο Makedonia Tv. Στις 30 Σεπτεμβρίου, όλοι θα γυρίσουν στο κανάλι που φιλοδοξεί να θέσει τον θεσμό των καλλιστείων σε νέα βάση. Επτά κριτές και το κοινό που θα ψηφίσει για πρώτη φορά, θα αποφασίσουν για τις τυχερές των βραβείων.

Μεταξύ των κριτών θα είναι ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης, ο σχεδιαστής και χορηγός των βραδινών ενδυμάτων Πάνος Ζήνας και η γνωστή χορογράφος-κινησιογράφος-art director Galena. Οι υπόλοιποι κριτές θα είναι από το χώρο της δημοσιογραφίας, της μόδας και της τηλεόρασης.

Δες τις 18 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τους τρεις τίτλους ομορφιάς:

Read More

And More