Οι Κρητικοί που έγιναν viral με το τραγούδι τους για την Ελλάδα, μιλούν στην Tatiana Live! [vid]

Οι Κρητικοί που έγιναν viral με το τραγούδι τους για την Ελλάδα, μιλούν στην Tatiana Live! [vid] | tlife.gr

Με το δικό τους μοναδικό τρόπο έστειλαν το μήνυμά τους για την Ελλάδα οι Κρητικοί Μανώλης Τιτάκης και Κώστας Χειλάς και έγιναν… viral. Το τραγούδι “Μην πολεμάς τον Έλληνα” που οπτικοποιήθηκε με γυρίσματα στο Ρογδιανό φαράγγι – τρεις εκκλησιές κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο και να ξεπεράσει τις 500.000 προβολές. Με λύρα και ασκομαντούρα, σε ένα άκρως κρητικό τοπίο, ντυμένοι παραδοσιακά, οι Κρητικοί εμπνέουν και στέλνουν τα δικά τους μήνυμα προς όλη την κοινωνία και όλους τους Έλληνες!

Ο Μανώλης Τιτάκης και ο Κώστας Χειλάς βρέθηκαν σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτό το τραγούδι που έχει ξεσηκώσει τους Έλληνες. “Κατά βάθος το πιστεύαμε ότι θα το αγαπήσει ο κόσμος. Ο στίχος και η μουσική, πρώτα από όλα άγγιξε εμάς και έπειτα τον κόσμο και επαληθευτήκαμε”, ανέφερε ο Μανώλης Τιτάκης.

“Υπάρχει η ανάγκη του Έλληνα να τονωθεί το ηθικό του. Δεν είναι ένας που μας πολεμά, αλλά πολλοί. Πρέπει να αντισταθούμε. Εμείς το κάνουμε μέσα από τη μουσική μου”, συμπλήρωσε ο Κώστας Χειλάς.

Δες όλα όσα είπαν στην Tatiana Live:

Άκουσε το τραγούδι “Μην πολεμάς τον Έλληνα”:

READ more