Οι κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στη φετινή παρέλαση! Φωτογραφίες

Πέρα από την ιστορική σημασία που έχει η σημερινή μέρα και τον σκοπό που γίνεται η παρέλαση, υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που κάθε χρόνο παίρνουν φωτιά τα φωτογραφικά φλας. Αυτός είναι οι παρουσίες που ξεχωρίζουν είτε κάνοντας παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου είτε απλά ως θεατές. Οι λόγοι κάθε φορά είναι διαφορετικοί..

Το TLIFE συγκέντρωσε τις κυρίες που, η κάθε μία για άλλο λόγο, έκλεψαν τις εντυπώσεις σήμερα!

Πρώτη, θα σου αναφέρουμε την εκπαιδευτικό από την Κοζάνη που ντύθηκε στα χρώματα της γαλανόλευκης. Συνοδεύοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με την στιλιστική της επιλογή.

Με τα κορίτσια της από τον Φιλαθλητικό όμιλο Καλλιθέας στο τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής, έκανε παρέλαση η πρωταθλήτρια Κλέλια Πανταζή, στην Καλλιθέα Αττικής. Παρέλασε μαζί με την αδελφή της, επίσης πρωταθλήτρια Αννη Πανταζη και τα πολλά παιδάκια που προπονεί η ίδια.

Μια συνοδός ντυμένη στα μαύρα με μαύρη στενή φούστα, μαύρο καλσόν και δωδεκάποντη γόβα συνόδευε μαθητές σχολείου στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας. Η εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να μην κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν αλλ΄ακαι τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτια… Δες περισσότερες φωτογραφίες από την μαυροντυμένη εκπαιδευτικό στο NewsIt

Η ξανθιά σημαιοφόρος της Αεροπορίας που παρέλασε σήμερα στη Λήμνο κατάφερε να κερδίσει πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά κυρίως αυτά του ανδρικού πληθυσμού. Ο λόγος είναι προφανής!

Read More

And More