“Οι ληστές απειλούσαν με το όπλο στο κεφάλι της 15χρονης κόρης μου”

Όλα έγιναν γύρω στις 23:30 όταν η μητέρα επέστρεφε στο σπίτι. Την ώρα που μπήκε με το αυτοκίνητό της στο γκαράζ του σπιτιού, τρεις άγνωστοι που την παρακλουθούσαν, βρήκαν την ευκαιρία και εισέβαλαν μέσα μαζί της.

Εκέινη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν ο σύζυγός της και η 15χρονη κόρη της. Οι θρασύτατοι ληστές αμέσως τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν. Τους χτυπούσαν και τους ζητούσαν να τους πουν που είναι τα χρήματα, απειλώντας τους με όπλα. Μάλιστα, εκβιάζοντας τους για να πάρουν πληροφορίες σχετικά με το πού μπορούσαν να βρουν χρήματα μέσα στο σπίτι, δε δίστασαν να στρέψουν το όπλο σημαδελυοντας το κεφάλι της ανήλικης κόρης του ζευγαριού. Ο πατέρας της οικογένειας τους οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο απ ‘όπου πήραν 5.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα στο σπίτι έφτασε και ο γιός της οικογένειας με τη φίλη του, που δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Οι δράστες έδεσαν και τα δύο παιδιά.

Ολοι τους, ανήμποροι να αντιδράσουν παρακολουθούσαν τους ληστές που έκαναν άνω κάτω το σπίτι αρπάζοντας ο,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Δες στο NewsIt την συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα

Read More

And More