Οι νικητές για τις 10 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση του Ν. Μουτσινά “Βαφτίσια”!

Την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα ξεκινούν σήμερα Παρασκευή οι πρωταγωνιστές της νέας θεατρικής παράστασης “Βαφτίσια” και το TLIFE στέλνει 10 τυχερούς στο θέατρο για να τους απολαύσουν.
Δες αν είσαι ανάμεσα στους νικητές που θα δεις τη νέα θεατρική παράσταση με τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Σολωμού, την Αθηνά Οικονομάκου και πολλούς ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς.
Οι δέκα τυχεροί αναγνώστες που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στη Σαλαμίνα στο Ευριπίδειο Θέατρο είναι:
ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΑΝΤΑ ΦΑΚΙΟΛΑ
ΣΠΑΘΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΘΑΝΑΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΑΤΙΝΟΥ
ΖΑΪΡΑ ΔΑΦΝΗ
ΜΑΤΙΝΑ ΔΑΒΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΟΥΜΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη – Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα (Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει Μπόρτα Πομόλοβα (Αθηνά Οικονομάκου).
Με αφορμή τα βαφτίσια, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς), τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζωή Ξανθοπούλου, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης .

Read More