Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της νέας ταινίας του Spiderman

“Όταν οι εχθροί ενώνονται, η μεγαλύτερη μάχη ξεκινά”. Αυτή η φράση συνοδεύει την επιστροφή του Spider-Man και μας εισάγει σε μια νέα, πιο εκρηκτική φάση του όχι απλώς αγαπητού, αλλά του πιο αξιαγάπητου ήρωα της Marvel.

Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την ταινία λίγο πριν βγει επίσημα στους κινηματογράφους. Οι νικητές που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας που θα γίνει την Τρίτη 29 Απριλίου στα Village Cinemas στο The Mall, ώρα έναρξης 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00) είναι:

ΣΟΦΙΑ ΠΑΔΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ
ΜΑΡΣΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΖΑΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΟΥΡΑ
ΚΑΝΝΑΒΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΚΑΡΑΝΤΙΑ ΜΑΡΙΑ – ΑΛΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΕΒΗ

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο του cinema. Οι νικητές πρέπει να έχουν μαζί τους ένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητά τους.
Λίγα λόγια για την ταινία:
Η παραγωγή της δεύτερης ταινίας του The Amazing Spider-Man βρίσκει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον Marc Webb παρέα με την ξεχωριστή χημεία του Andrew Garfield και της Emma Stone.
Μαζί τους ο Jamie Foxx, ο Dane DeHaan και ο Paul Giamatti. Το μείγμα είναι πολλά υποσχόμενο σε ένα αξιοθαύμαστα ξεχωριστό χολιγουντιανό blockbuster που τα έχει όλα: καταιγιστική δράση, καρτουνίστικη διάθεσή, έρωτα, συγκίνηση και γέλιο.
Η υπόθεση…
Είναι φανταστικό να είσαι ο Spider-Man. Για τον Peter Parker (Andrew Garfield) τίποτα δεν ξεπερνάει τους ελιγμούς ανάμεσα στους ουρανοξύστες, τις περιπέτειες του ως ήρωα, αλλά και τον χρόνο που περνάει με την Gwen (Emma Stone). Το να είσαι όμως ο Spider-Man έχει και το τίμημα του. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να προστατεύσει τους Νεοϋορκέζους συμπολίτες του από τους κακούς που απειλούν την πόλη. Μέτα την εμφάνιση του Electro (Jamie Foxx), ο Peter πρέπει να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Εν τω μεταξύ, επιστρέφει ένας παλιός του φίλος, ο Harry Osborn (Dane DeHaan) και ο Peter πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι όλοι του οι εχθροί έχουν κάτι κοινό. Την εταιρεία κολοσσό Oscorp.
Η ταινία θα βγει την 1η Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D
Δες το trailer:

Read More

And More