Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης Nine στο Πάνθεον!

Τι συμβαίνει όταν ένας σκηνοθέτης νιώθει την έμπνευσή του να στερεύει; Μπορουν οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του να τον βοηθήσουν να ξεμπλέξει από το τέλμα του ή μήπως να τον μπλέξουν παραπάνω;
Αυτό το φθινόπωρο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με τις Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου , Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη, 14 υπέροχες ηθοποιούς και χορεύτριες και 12μελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη πρωταγωνιστούν σ΄ ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα σε ενθουσιάσει! Και το TLIFE σε στέλνει στην πρεμιέρα της παράστασης! Στο Πάνθεο!
Οι νικητές που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για το μιούζικαλ Nine την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο Πάνθεον στις 21:00. (Ώρα προσέλευσης 20:00) είναι:

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΑΡΙΑ

ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΡΣΙΝΑ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ
ΣΥΜΕΝΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Οι προσκλήσεις του θα βρίσκονται στην είσοδο του θεάτρου. Παρακαλώ να έχετε μαζί σας ένα πιστοποιητικό της ταυτότητάς σας (πχ αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή φοιτιτικό πάσο ή ταυτοπροσωπία κλπ)
Η παράσταση Nine των Arthur Kopit και Maury Yeston, σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti και βασισμένο στο 8 1/2 του Fellini σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.
Βασισμένο στην αυτοβιογραφική ταινία του Φεντερίκο Φελλίνι 8 1/2, το Nine αφηγείται την κρίση και το αδιέξοδο στην προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του Γκουίντο Κοντίνι, ενός σκηνοθέτη του κινηματογράφου που νιώθει την έμπνευσή του να στερεύει. Την ίδια στιγμή το ιδιότυπο πλέγμα σχέσεων από τις γυναίκες του περιβάλλοντος του, λειτουργεί ως πρόσθετη δυσκολία και θα τον μπλέξει ακόμα περισσότερο.
Το Nine που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1982 στη Νέα Υόρκη γνώρισε εξαιρετική επιτυχία σε όλα τα επόμενα ανεβάσματά του και έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία Tony ανάμεσά τους και για καλύτερο μιούζικαλ.

module

Read More

And More