Οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών κάνουν τον απολογισμό της σεζόν μέσα από τις αναρτήσεις τους

Αυλαία έριξαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου οι καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι παρουσιάστριες ευχήθηκαν «Καλό Καλοκαίρι» στους τηλεθεατές, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους για τη φετινή – απαιτητική σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Ακολούθησαν οι αποχαιρετισμοί στα social media. Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα θέλησαν να μοιραστούν τον απολογισμό τους με τους τηλεθεατές, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά  φωτογραφήθηκαν με όλη την ομάδα τους, λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ». 

  • Σταματίνα Τιμστσιλή 

Η παρουσιάστρια του Alpha γιόρτασε τα 10 χρόνια Happy Day!

«Tι να πω για αυτήν την παρέα που έγινε δεύτερη οικογένεια, το πρωινό ξύπνημα που έμελλε να γίνει η πιο γλυκειά συνήθεια των τελευταίων 10 ετών. Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου για τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και την σχέση που έχουμε δημιουργήσει. 

Σήμερα συγκινηθήκαμε, γελάσαμε και φεύγουμε με την υπόσχεση ότι τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψουμε δριμύτεροι και ακόμα πιο happy για το πρωινό μας καφεδάκι», έγραψε στο instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύοντας βίντεο με τους συνεργάτες της σε summer mood.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

  • Ελεονώρα Μελέτη

 Η παρουσιάστρια του Mega αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της, αλλά και τον Κώστα Τσουρό ο οποίος από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της. Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να μην έκανε σχετική ανάρτηση για το κλείσιμο της σεζόν, ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Δεν ήταν μία εύκολη σεζόν, μην περιμένεις από εμένα να πανηγυρίσω και να πω ότι τα πήγαμε περίφημα. Το πρόσημο για εμάς δεν ήταν θετικό και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να σου πω ότι από τα χρόνια που κάνω τηλεόραση μιλώντας με αριθμούς ίσως να ήταν και η χειρότερη χρονιά μου. Αλλά οκ, συμβαίνει κι αυτό… θα ήταν παράξενο να μη συνέβαινε», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

  • Δανάη Μπάρκα

Με φωτογραφίες μέσα από το καμαρίνι της, η Δανάη Μπάρκα αποχαιρετά για φέτος το «Πάμε Δανάη» σχολιάζοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Φέτος κληθήκαμε να διαχειριστούμε πράγματα καθόλου ψυχαγωγικά αλλά με τον δικό μας τρόπο και την ειλικρίνεια μας. Δύσκολη χρόνια, περίεργοι μήνες, αμήχανες στιγμές και on air και off..αλλά, όλα αυτά γεμάτα με υπερβολική αγάπη. Αγάπη γι αυτό που κάνω,αγάπη για τους συνεργάτες μου, αγάπη από τους συνεργάτες μου, αγάπη κι ευγνωμοσύνη για εσάς που μας κάνετε την τιμή να μας τιμάτε με υπέροχα μηνύματα και αγκαλιές στους δρόμους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

  • Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Alpha ολοκλήρωσε με χαμόγελα τη φετινή σεζόν της εκπομπής, «Super Κατερίνα» ευχαριστώντας τους τηλεθεατές μέσω instagram.

«Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για το χρόνο που περασατε μαζί μας καθημερινά σε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που προσωπικά με ωρίμασε κ μ έκανε πιο δυνατή …

Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό το επιβραβεύετε…να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι …με υγεία ,ξέγνοιαστες κ ευτυχισμένες στιγμές», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

 

  • Φαίη Σκορδά

Ολοκληρώνοντας την πρώτη της σεζόν στον ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να περάσει σε σχολιασμούς και εξομολογήσεις, ωστόσο αρκέστηκε το παρακάτω μήνυμα….

«Θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ σημαντικό, να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ, κρατάω αυτή τη στιγμή που είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου και έζησα εδώ. Έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make A Wish. Κάποια πράγματα δεν γίνονται για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουν και ουσία», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στο κλείσιμο της εκπομπής της.

 

  • Ελένη Μενεγάκη

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και φωτογραφίες με τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές, δίνοντας ραντεβού για τη νέα σεζόν. Στην τελευταία εκπομπή μάλιστα αποχαιρέτησε τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα της.

«Παιδιά μου αγαπημένα , συνοδοιπόροι μου στο #tomegatokalo , σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά για όλα όσα ζήσαμε , γι αυτά που προσπαθήσαμε και όλα όσα καταφέραμε ! Σας αγαπώ και είμαι περήφανη για την ομαδάρα μας ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη ! Υ.γ Λείπουν από την φωτό κάποιοι όμως η συνεισφορά τους ήταν αξεπέραστη», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Καλό Καλοκαίρι ευχήθηκαν το πρωί της Παρασκευής και οι άνδρες που βρίσκονται στο «τιμόνι» της ψυχαγωγίας. Ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και με ανάρτηση στο instagram, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου από το Breakfast@Star έκλεισε τη σεζόν με ένα παθιασμένο φιλί στη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

Το παθιασμένο φιλί του Ετεοκλή Παύλου στην Ελένη Χατζίδου

  • Μπέττυ Μαγγίρα

Η παρουσιάστρια η οποία είπε το «αντίο» στο Open, την περασμένη Παρασκευή αποχαιρέτησε επίσημα τους τηλεθεατές της, ενώ μετά τα δημοσιεύματα για την αποχώρησή της από τον σταθμό, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε σχετική ανάρτηση αποχαιρετώντας την πρωινή ζώνη του Open.

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρα!!! Περνούσαμε υπεροχα , κάναμε ότι τρελα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Δύο αξέχαστα χρόνια , παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!

Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα δύο χρόνια», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Read More

And More