Οι πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» μαζεύουν μανιτάρια και διασκεδάζουν στα Μετέωρα! [pics,video]

Οι πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» μαζεύουν μανιτάρια και διασκεδάζουν στα Μετέωρα! [pics,video] | tlife.gr

Τα τελευταία δύο χρόνια «Το Τατουάζ» έχει γίνει ο απόλυτος εθισμός του τηλεοπτικού κοινού! Η επιτυχημένη σειρά του Alpha ολοκληρώνει φέτος το καλοκαίρι την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση, προκαλώντας στεναχώρια στους χιλιάδες θαυμαστές της. Οι συντελεστές Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου, αφού συναντήθηκαν με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού, αποφάσισαν ότι το σίριαλ θα πρέπει να τελειώσει φέτος.

Μέχρι τότε, όμως, το Τατουάζ συνεχίζει κανονικά με συνταρακτικές αποκαλύψεις και σκηνές! Οι πρωταγωνιστές μπορεί να στεναχωριούνται για το τέλος της σειράς, ωστόσο συνεχίζουν τη δουλειά τους με τον ίδιο ενθουσιασμό! Αυτές τις μέρες, μάλιστα, ηθοποιοί και συντελεστές ταξίδεψαν για ακόμη μια φορά στα Μετέωρα – όπου γίνονται τα γυρίσματα τα τελευταία δύο χρόνια – με τον Ανδρέα Γεωργίου να δηλώνει μέσα από το Instagram… ότι του λείπει ήδη η περιοχή!

Μπορεί τα γυρίσματα να είναι πολύωρα και κουραστικά, ωστόσο η Δανάη Παππά, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ελένη Λιασίδου και οι υπόλοιποι συντελεστές απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή του επαγγελματικού ταξιδιού τους. Σε ένα από διαλείμματα τους, μάλιστα, αποφάσισαν να ψάξουν στο δάσος για τρούφες και στη συνέχεια μαγείρεψαν λαχταριστές πένες με δέκα είδη μανιταριών, λάδι τρούφας και τριμμένη τρούφα! Μετά από μια κουραστική μέρα, οι πρωταγωνιστές έβαλαν τα καλά τους και βγήκαν να διασκεδάσουν ως το πρωί σε μαγαζί στα Μετέωρα με live μουσική.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

READ more