Οι πρώτες βόλτες Έλληνα ηθοποιού με την τεσσάρων μηνών κόρη του δίπλα στη θάλασσα!

Ο γνωστός ηθοποιός διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, καθώς πριν από τέσσερις περίπου μήνες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο έχει πάρει τα μυαλά και τον δύο, ενώ πλέον αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μετά το τέλος της καραντίνας και την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής ταξίδεψε με την γυναίκα της ζωής του και την κόρη τους στη Μεσσηνία, όπου έκαναν και τις πρώτες βόλτες τους δίπλα στη θάλασσα.

Ο λόγος για τον Θανάση Πατριαρχέα, ο οποίος είναι ξετρελαμένος με την μικρή του πριγκίπισσα, με την οποία προσπαθεί να περνάει περισσότερο χρόνο μπορεί.

Ως λάτρης του Instagram, λοιπόν, ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με την κόρη του κατά τη διάρκεια βόλτας τους δίπλα σε μια μαγευτική παραλία. Χωρίς να φοράει μπλούζα, πόζαρε στον φακό έχοντας στο μάρσιπο την μπέμπα του, την οποία αγκάλιαζε στοργικά. “Εξερευνούμε τα μέρη μας!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More