Oι REC στο ”Μίλα”: Αντιμετωπίζουν την κρίση πρακτικά και με θετική διάθεση!

Στη σημερινή εκπομπή ”Μίλα” φιλοξενήθηκε το συγκρότημα REC, και ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, η Ναυσικά Σαραντοπούλου και ο Άρης Λουμάκης μίλησαν στην Τατιάνα και την Sunny -μεταξύ άλλων- για το πώς αντιμετωπίζουν την κρίση.

Οι τρεις τους αρχικά, ανέφεραν: ”από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κατ’ αρχήν για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στον χώρο”, ενώ στη συνέχεια o Άρης αποκάλυψε ότι μέχρι πρότινος έμενε σε ένα σπίτι που είχε τόση πολλή υγρασία, που ήταν εφικτό ακόμα και να ψαρέψει σε κάποια δωμάτια:

”Για χρόνια έμενα σε σπίτι χωρίς θέρμανση. Έδινα 420 ευρώ και δεν είχε καλοριφέρ… Γενικά αρρωσταίνω πάρα πολύ δύσκολα, οπότε όταν μπήκα σπίτι ήταν καλοκαίρι κι όλα ήταν μια χαρά. Ώσπου άρχισαν να φουσκώνουν οι τοίχοι… Είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου να στάζει τοίχος… Είχα πει ότι θα το φτιάξω, αλλά δεν είχα υπολογίσει την κρίση… Κατά τα άλλα ήταν πάρα πολύ όμορφο σπιτάκι. Αλλά αρρώστησα 3 φορές μέσα σε ένα χειμώνα. Εννοείται ότι το παλεύουμε και με λίγα…”.

Στη συνέχεια και οι τρεις τους τόνισαν: ”Ήταν δύσκολος ο πρώτος χρόνος και πολύ. Νιώθουμε δικαιωμένοι γιατί, σε όλη αυτή τη διαδρομή που κάναμε, γνωρίσαμε πάρα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, όπως τον Χριστόδουλο Σιγανό.”. Ο Άρης μάλιστα, συμπλήρωσε: ”Προσωπικά εμεάν μου στάθηκε σαν πατέρας!”.

Η ταμίας του συγκροτήματος, η Ναυσικά, δήλωσε: ”Εγώ είμαι η ταμίας του συγκροτήματος. (γέλια) Γενικά δεν βγαίνουμε πολύ λόγω κρίσης, χρόνου και χαρακτήρα… Πληρωνόμαστε από τις εμφανίσεις μας και εγώ κάνω το μοίρασμα. (γέλια) Στα μαθηματικά το έχω! Θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά σαν συγκρότημα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επενδύουμε πρώτα στον εαυτό μας και τη δουλειά μας, στα μηχανήματα, τα εξαρτήματα, τα βίντεο κλιπ κλπ. Από τους μισθούς μας πρέπει να βγαίνουν ποσοστά για όλα αυτά.”.

Σχετικά με την κρίση και το πώς αυτή επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή
Άρης: ”Άγχος έχω, αλλά μεταπτώσεις όχι!”.
Ναυσικά: ”Έχει φέρει τόσα πολλά προβλήματα η κρίση… πρέπει σε δύσκολες στιγμές να ανεβάζεις τον άνθρωπό σου! (γέλια)”.

Δες το βίντεο με τους REC να μιλούν για τα αναβολικά και πώς προτιμούν οι άντρες της παρέας τις γυναίκες…

Read More

And More