Οι star βοηθούν την πολύπαθη Ιαπωνία σε μία προσπάθεια να μαζευτούν λεφτά

Η Sandra Bullock απέδειξε ότι εκτός από σταρ, είναι και άνθρωπος! Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό, με σκοπό να διατεθούν στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων από το τσουνάμι. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει συνδράμει και άλλες φορές μέσω του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στους αναξιοπαθούντες σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, όπως για το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού το 2004 και για τον πρόσφατο σεισμό στην Αΐτή.

Η Lady Gaga δημιούργησε ένα λευκό βραχιολάκι και συγκεντρώνει χρήματα για τους πληγέντες από το σεισμό. Το βραχιολάκι, στο οποίο αναγράφεται με κόκκινα γράμματα η φράση “Προσευχόμαστε για την Ιαπωνία” τόσο στα αγγλικά όσο και στα ιαπωνικά, πωλείται προς 5 δολάρια το ένα και μέσα σε μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία του έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 250.000 δολαρίων.

Ο Joe Jonas αποφάσισε εκτός από τα όσα έγραφε στη σελίδα του στο twitter του, ζήτησε μέσα από ένα βίντεο από τον κόσμο να ενισχύσει τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό με όποιο χρηματικό ποσό έχει έτσι ώστε να βοηθήσει τους πληγέντες από το σεισμό και το τσουνάμι.

Η Katy Perry δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί και συνεχώς στο twitter της στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης για τα θύματα του σεισμού. Μάλιστα όποιος αγοράσει κάποιο προϊόν από τη σελίδα της, τα χρήματα θα πηγαίνουν στον Ερυθρό Σταυρό.

Οι Iron Maiden βοηθάνε στο να μαζευτούν χρήματα δίνοντας προς πώληση ένα μπλουζάκι. Οι πωλήσεις θα πάνε προς τον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. Το ίδιο κάνουν και οι Linkin Park.

Έκκληση βοήθειας κάνουν και οι Bullet For My Valentine με τον δικό τους τρόπο. Ζητούν να βοηθήσουμε όλοι τον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. Το συγκρότημα βρισκόταν στην Ιαπωνία όταν “χτύπησε” ο καταστροφικός σεισμός.

Χρηματική βοήθεια έχουν στείλει στην Ιαπωνία κι άλλοι celebrities η Yoko Ono και ο Charlie Sheen.

Read More

And More