Οι Survivors στην επίσημη πρεμιέρα της Σάρας Εσκενάζυ! [pics,vids]

Οι Survivors στην επίσημη πρεμιέρα της Σάρας Εσκενάζυ! [pics,vids] | tlife.gr

Μπορεί στο Survivor να βρέθηκαν σε διαφορετικά στρατόπεδα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, όμως, φαίνεται πως οι περισσότεροι παίχτες (που έμειναν σχεδόν ως το τέλος) έγιναν μια παρέα και φυσικά βρέθηκαν στο πλευρό της πάντα καλοσυνάτης Σάρας Εσκενάζυ για να την στηρίξουν, στην επίσημη πρεμιέρα της στην παράσταση «Η νεράιδα του φεγγαριού» στο θέατρο Τριανόν.

Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, μεταμορφώνεται σε καλή νεράιδα και μαγεύει μικρούς και μεγάλους, με το ρόλο της επί σκηνής.

Η επίσημη πρεμιέρα της έγινε το βράδυ της Τετάρτης και κοντά της βρέθηκαν οι Survivors φίλοι της. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ορέστης Τσάνγκ, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη και οι αδελφές Αϊνατζόγλου. Με τον Γιάννη Σπαλιάρα να περιγράφει καρέ καρέ, όλα όσα έγιναν στο θέατρο μέσα από τα Instagram Stories.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Σάρα αφιέρωσε την παράστασή της σε όλους του φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά της, λίγο πριν κάνει την μεγάλη υπόκλιση για το φινάλε της παράστασης.

Ενώ, στα παρασκήνια είχαμε το reunion των παιχτών και το “ζντο” που έγινε μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες…

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του. Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος.

Στην καινούρια της ζωή η μικρή Φεγγαρένια θα αντιμετωπίσει τις πίκρες και τις δυσκολίες των ανθρώπων, την πλεονεξία του πλούσιου εμπόρου, την ανοησία του πρίγκιπα, αλλά και την αγάπη του γερο-Τακιτόρι και του γενναίου Σαμουράι Οκινόι. Ο ατρόμητος Σαμουράι για χάρη της θα νικήσει τον ανθρωποφάγο της πράσινης κοιλάδας, το μάγο της αναβροχιάς και τον τρομερό δράκο Τέγκου και ύστερα από πολλές περιπέτειες θα φέρει στην αγαπημένη του Φεγγαρένια τα τρία δώρα που φέρνουν την πραγματική ευτυχία. Ποια είναι αυτά; Χμ… για να δούμε!

Δες φωτογραφίες:

Οι αδελφές Αϊνατζόγλου με την Σάρα

Ντάνος, Ορέστης Τσανγκ, Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου

Η Σάρα Εσκενάζυ με τον Ορέστη

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ευριδίκη Βαλαβάνη, Σάρα Εσκενάζυ

READ more