Οι τυχεροί που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για την ταινία “Οικογενειακές ανισορροπίες” με τον Mark Ruffalo!

Τα θερινά cinema είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για βραδινή έξοδο. Ειδικά όταν προβάλουν ταινίες όπως το “Infinitely Polar Bear” ή αλλιώς “Οικογενειακές ανισορροπίες”. Το TLIFE σε συνεργασία με την Twnweer σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά στον κινηματογράφο Εκράν στη Νεάπολη Εξαρχείων.

Οι τυχεροί που πήραν μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισαν από μία από τις 10 διπλη πρόσκληση για την Τετάρτη 29 Ιουλίου είναι οι:

ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΜΟΥΜΟΥΡΗ ΕΜΗ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΚΗ ΒΑΣΩ
ΠΡΕΒΕΝΤΗ ΟΛΓΑ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η προβολή της ταινίας ξεκινάει στις 21:00 (καλό θα ήταν η προσέλευση να γίνει τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας) και τα ονόματα των νικητών θα είναι στο ταμείο του κινηματογράφου.

/

Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Αποτελεί μια αστεία, αλλά και συγκινητική σκιαγράφηση των απρόσμενων τρόπων με τους οποίους γονείς και παιδιά καταφέρνουν να συνυπάρξουν και πολλές φορές να “σώσουν” οι μεν τους δε. Την σκηνοθεσία και ο σενάριο υπογράφει η Maya Forbes.

/

Το story της

Την δεκαετία του ’70, ένας μανιοκαταθλιπτικός πατέρας προσπαθεί να ξανακερδίσει τη γυναίκα του, αναλαμβάνοντας την κηδεμονία των δύο θυγατέρων του. Τα δύο ζωηρά κορίτσια, δυστυχώς κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να του κάνουν τη ζωή δυσκολότερη…

Την ώρα που οι περισσότεροι μπαμπάδες βρίσκονται στη δουλειά, ο Καμ Στούαρτ (Mark Ruffalo) μαζεύει μανιτάρια, ετοιμάζει περίτεχνα γεύματα ή δουλεύει κάποιο από τα πολλά ημιτελή πρότζεκτ του. Η οικογενειακή περιουσία του ίσα που επαρκεί για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη στιγμή που ο ίδιος παλεύει με την μανιοκατάθλιψη. Όταν ο Καμ αναγκάζεται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, μετά από έναν νευρικό κλονισμό, η σύζυγός του, Μάγκι (Zoe Saldana) και οι δύο κόρες του, Αμίλια και Φέιθ, αφήνουν το σπίτι τους στην εξοχή και μετακομίζουν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Κέμπριτζ, όπου η Μάγκι θα προσπαθήσει μάταια να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

Χωρίς χρήματα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η Μάγκι κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Columbia και γίνεται δεκτή. Θεωρώντας ότι αυτή είναι η ευκαιρία που αναζητούσε για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον στις κόρες της, η Μάγκι ζητάει από τον Καμ να αναλάβει την φροντίδα των κοριτσιών, μέχρι εκείνη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Άλλωστε, ο γιατρός συνέστησε μια καθημερινότητα με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στα κορίτσια έχει λείψει πολύ ο μπαμπάς τους. Ο Καμ συμφωνεί, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αποκατασταθούν οι οικογενειακές ισορροπίες. Οι δύο ατίθασες κόρες του όμως, δεν πρόκειται να τον διευκολύνουν.

Καθώς η Μάγκι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ο Καμ αντιλαμβάνεται ότι δεν θα τα βγάλει εύκολα πέρα. Μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα μάθει – αφού πρώτα πάθει – πώς να φροντίζει όχι μόνο τις ατίθασες κόρες του, αλλά και τον εαυτό του. Μετά από χρόνια αγώνων για να βρει τη θέση του σε αυτό τον κόσμο, ίσως τελικά να τα έχει καταφέρει.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Imogene Wolodarsky, Ashley Aufderheide, Beth Dixon, Keir Dullea.

/

Κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 30 Ιουλίου, από την Tanweer

Read More

And More