Οι τυχεροί που κέρδισαν προσκλήσεις για το Meet and Beer party της Κυριακής

Κυριακή…. Και μετά την πρωινή εκκλησιά (… για κάποιους), το τέντωμα στο κρεβάτι (… για κάποιους άλλους), την βόλτα σε παραλία και βουνό (για τους «τολμηρούς»), … τι ; Απάντηση: «Το» πάρτι ! Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου (στην ευθεία γραμμή προς τα Χριστούγεννα), η One Live Entertainment διοργανώνει, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, ένα πρωτότυπο μεγάλο πάρτι : το «Meet and Beer 2013» !

Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να είσαι καλεσμένη σε αυτό το party και να φέρεις και τον συνοδό σου! Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας! Οι πέντε τυχεροί που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις είναι οι:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΥΤΑ
ΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΩΝΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

/

Επίσημοι καλεσμένοι οι Locomondo, ο Tonis Sfinos, οι Imam Baildi, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Wedding Singers, οι Bangies και ο dj Mr. Soundproof. «Ντιζέρ» ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

/

Και για να έρθουν όλοι οι παραπάνω (της εκκλησίας, του κρεβατιού και του βουνού), η γενική είσοδος τιμάται 5 € στις κερκίδες και 7 € στην αρένα! Και είναι πιο ακριβή η αρένα γιατί εκεί γίνονται διάφορα «δρώμενα»: διαγωνισμοί, ωραία δώρα, κλπ (… οκ, εντάξει, συμμετέχουν και οι «πάνω», αλλά λιγότερο…). … Δώρα, πολλά δώρα, γιατί Χριστούγεννα γαρ, λίγο μετά… Για να είναι πραγματικό το πάρτι, η μπύρα θα τιμάται 1 €, όπως και η πίτσα και το hot-dog ! … Ένα ευρώ !

Το «Meet and Beer 2013» (διάβασε εδώ όλα τα info που πρέπει να ξέρεις) ξεκινάει στις 3:30μμ και ολοκληρώνεται στις 11:30μμ (για να προλάβουμε και το μετρό).

«Meet and Beer», γιατί καμία «μεγάλη» ιστορία δεν ξεκίνησε ποτέ με σαλάτα…

Read More

And More