Οι τυχεροί που κέρδισαν το βιβλίο “Ο μικρός θεός” της Έφης Κούτση!

Η καλύτερη καλοκαιρινή παρέα για μικρούς και μεγάλους είναι σίγουρα ένα καλό βιβλίο. Το TLIFE σου εξασφάλισε αντίτυπα από το ιστορικό μυθιστόρημα για παιδιά “Ο μικρός θεός” της Έφης Κούτση. Ένα μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη στο μεγαλείο και στο μυστήριο δύο μεγάλων πολιτισμών.

Οι τυχεροί που πήραν μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισαν από ένα υπογραμμένο από την συγγραφέα βιβλίο είναι οι:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

(Οι νικητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους από τα γραφεία του TLIFE στο Μαρούσι)


/

Μεσόγειος, 6ος αιώνας π.Χ.
Τόπος συνάντησης δύο μεγάλων αρχαίων πολιτισμών. Ελλάδα και Αίγυπτος αποτελούν φάρους επιστημών και τεχνών. Πολιτισμοί τόσο μεγάλοι και συνάμα τόσο μυστικιστικοί, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να λάμψουν προσωπικότητες όπως ο Πυθαγόρας.
Σάμος, την ίδια περίοδο.

Ο μικρός Ιάσονας ξυπνά σε πανικό. Πειρατές έχουν εισβάλει στο σπίτι του και απαγάγουν τη μητέρα του.

Όταν ο Ιάσονας συναντηθεί με τον Πυθαγόρα και με τη βοήθειά του προσπαθήσει να βρει τη μητέρα του θα ξεκινήσει μια συναρπαστική περιπέτεια.

Λίγα λογια για την συγγραφέα
Η Έφη Κούτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και φοίτησε σε σχολή Δημοσιογραφίας. Στη συνέχεια έκανε σπουδές Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο του New Castle της Αγγλίας. Εργάστηκε στη Δημόσια Τηλεόραση ως μεταφράστρια και μεταγλωττίστρια. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Read More

And More