Οι “Βασιλιάδες” έβγαλαν… νοκ-άουτ το “Αμάρτημα” ! Ποια είναι η έκπληξη που μας περιμένει σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1…

Νοκ-άουτ έβγαλαν οι “Βασιλιάδες” το “Αμάρτημα της μητρός μου”… Η μετωπική σύγκρουση των δύο ελληνικών παραγωγών είχε σαν αποτέλεσμα η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 να τα μαζέψει τα μπογαλάκια της και να μετακομίσει σε άλλη μέρα, αλλά και σε άλλη ώρα.

Μετά την καθαρή επικράτηση των “Βασιλιάδων” στους πίνακες τηλεθέασης, οι Αντεννικοί έλαβαν τα μέτρα τους, μιας και την συγκεκριμένη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα είναι μία δουλειά που την πιστεύουν πολύ και έτσι προκειμένου να μην χάσουν άλλο τηλεοπτικό έδαφος και πολύτιμο χρόνο, αποφάσισαν το “Αμάρτημα” από σήμερα να παίζει πια κάθε Πέμπτη βράδυ και μάλιστα όχι στις 10.00 μ.μ., – γιατί υπάρχει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέναντι με τον “Ομορφο κόσμο του” -, αλλά στις 11.00 μ.μ.

Ετσι, αν ήσασταν φαν των “Βασιλιάδων” και δεν βγάζατε το… στέμμα σας, από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και την fresh, κωμική πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου. Οσο για το που ακριβώς βρίσκετε η ιστορία μας;

Ο Στέφανος κατάφερε ν’ αποφύγει τις καταστροφικές αποκαλύψεις, αλλά δεν γλίτωσε από τους δημοσιογράφους, που τον «έπιασαν στα πράσα» να διαδηλώνει κατά του κεφαλαίου! Ο Απόστολος μη μπορώντας να κατανοήσει τι συμβαίνει στον πατέρα του, γίνεται έξαλλος μαζί του. Από την άλλη, οι εργαζόμενοι στην εταιρία αποθεώνουν τον Στέφανο, ο οποίος αναγκάζεται να ανακοινώσει αυξήσεις. Τελικά ο έρωτας… πληρώνεται ακριβά. Ο Απόστολος και η Έλενα, αποφασίζουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να γνωρίσουν ο ένας τους γονείς του άλλου! Γίνεται όμως αυτό; Ο Στέφανος θα το αποφύγει την τελευταία στιγμή, αλλά η Κάτια…

Τέλος, στο αποψινό επεισόδιο θα υπάρχει και μία έκπληξη μιας και θα δούμε στους δέκτες μας να εμφανίζονται εκτάκτως η Ελένη Καστάνη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης !

Read More

And More