“Οι Βασιλιάδες” σάρωσαν στους πίνακες τηλεθέασης ! Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο…

Με… δόξα και τιμή, όπως αρμόζει άλλωστε σε μία… βασιλική σειρά, προβλήθηκε χθες το βράδυ από το Mega, το δεύτερο επεισόδιο των “Βασιλιάδων” ! Και αν αναρωτιέστε για το αν αυτή η νέα καθημερινή πρόταση του Μεγάλου Καναλιού τα κατάφερε να διατηρήσει την ίδια φόρα με την φόρα εκείνη που είχε στους πίνακες τηλεθέασης και η Κυριακάτικη πρεμιέρα της, ένα σας λέω ένα…

Το δεύτερο επεισόδιο των “Βασιλιάδων” όχι απλά διατήρησε την ίδια φόρα, αλλά πάτησε το… γκάζι και ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να αγγίξει το απίστευτο κι όμως αληθινό ποσοστό τηλεθέασης του 56,0%, ενώ ο μέσος όρος τηλεθέασης του συγκεκριμένου επεισοδίου, ήταν το 51,9% !

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, η σαρωτική πορεία των “Βασιλιάδων” εξαφάνισε από τον τηλεοπτικό χάρτη τον ανταγωνισμό, με την επανάληψη του “Wipe Out” στον ΑΝΤ1 την ίδια ώρα να κερδίζει μόλις και μετά βίας ένα 12,4% κατά μέσο όρο. Φυσικά πρέπει να σας επισημάνω, πως οι χθεσινές άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις των “Βασιλιάδων” στους πίνακες τηλεθέασης, μας προέκυψαν και από το γεγονός ότι αυτή η Τρίτη, ήταν γενικότερα μία Τρίτη όπου πραγματικά τα περισσότερα κανάλια δεν είχαν απολύτως τίποτα να παίξουν, εκτός από επαναλήψεις, όπως ήταν κι αυτή του “Wipe Out” βεβαίως-βεβαίως.

Οσο για το τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Μάρκος συστήνει τον εαυτό του και την οικογένειά του στου υπαλλήλους της “Ελιάς”. Ο Αιμίλιος λιποθυμάει από το σοκ, η Τιτίκα παθαίνει υστερία και τα βάζει με την Ευγενία που αδίκησε τον άντρα της. Ο Σταύρος ομολογεί στη Μαρίνα πως δεν τον λένε Αλέξη και επιμένει στο φλερτ του. Η Σόφη τσακώνεται με τη Μαρίνα πιστεύοντας πως παίζει διπλό παιχνίδι με τον Σταύρο. Ο Μηνάς προσπαθεί να αποτρέψει τον Λεωνίδα από τον έρωτά του για τη Νεφέλη.

Η Ευγενία φεύγει για θεραπεία στην Αμερική. Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Μάρκο πως σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, η οικογένεια Βασιλιά πρέπει να μετακομίσει στη βίλα της Ευγενίας. Η Λίζα είναι η μόνη που ενθουσιάζεται με την ιδέα. Ο Μαλέας απαγορεύει στη Νεφέλη να έχει πάρε δώσε με τον Λεωνίδα, που ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Νεφέλη έχει δεσμό με τον Αλέξη.

Read More

And More