Οικογένεια Γκιόλια: “ο Θεός να συγχωρέσει τους φονιάδες του Σωκράτη”

Ο θάνατος του Σωκράτη Γκιόλια συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τον δημοσιογραφικό και πολιτικό χώρο. Αυτοί όμως που πόνεσαν περισσότερο από την απώλειά του είναι η οικογένειά του, η οποία εκφράζει τα συναισθήματά της με ένα γράμμα που δημοσιοποίησε πριν από λίγο το blog troktiko. Σου παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρη την δήλωση της οικογένειας του Σωκράτη Γκιόλια:

“Σωκράτη μας,

πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες.”

Read More

And More