Ολα και… όλοι παίζουν; Τι τηλεθέαση σημείωσε η ολοκαίνουργια, καθημερινή εκπομπή του Alpha;

Η χθεσινή Δευτέρα δεν ήταν μία οποιαδήποτε, αδιάφορη από τηλεοπτικής απόψεως Δευτέρα! Ηταν για την τηλεόραση μία μέρα πρεμιέρας, μιας και αρκετά ήταν τα νέα προγράμματα που έκαναν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας και ανάμεσα σ΄αυτά ήταν και η καθημερινή, απογευματινή εκπομπή του Alpha , “Ολα Παίζουν”!

Ετσι, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα να δούμε το κατά πόσο και οι τηλεθεατές από την δική τους πλευρά τους… έπαιξαν τους παρουσιαστές της Κάντζας, ή μήπως προτίμησαν να κάνουν παρέα με άλλα παιδάκια!

Το “Ολα παίζουν” η πρώτη μετά “Δέστε τους” εκπομπή του καναλιού της Κάντζας, δείχνει να κερδίζει το στοίχημα με τους τηλεθεατές και παρουσιάζει την δυναμική εκείνη που χρειάζεται για να καταλάβει κανείς πως η σύνθεση της συγκεκριμένης παρέας μπορεί να γίνει το καθημερινό παρεάκι όλων όσων θέλουν εκείνη την ώρα να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιανός, η Αλέκα Καμηλά και η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσαν τα καλά τους και τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα και με πολύ όρεξη κατέφθασαν στους δέκτες μας. Με πολύ όρεξη για παιχνίδι, αλλά και για ένα δυνατό τηλεοπτικό αγώνα που απ ΄ότι φαίνεται θα κάνουν τα πάντα φέτος για να τον κερδίσουν.

Ετσι, με τούτα και με ΄κείνα η εκπομπή σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 16,9%, στα νεανικά κοινά ανέβηκαν στο 23,8%, ενώ υπήρξε και στιγμή που το “Ολα Παίζουν” άγγιξε το 28,2%!

Γι ΄αυτό σου λέω αυτή η brand-new ομάδα… παίδων του Alpha κατέφθασε στους δέκτες μας αποφασισμένη να μας απασχολήσει για καιρό. Μέσα στη μέρα θα επιστρέψω στο θέμα με τα σχολιάκια μου και τις παρατηρήσεις μου σε σχέση με την χθεσινή τους πρεμιέρα, αλλά και με την σημερινή τους παρουσία στον αέρα της Κάντζας.


Read More

And More