Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά για τα 8 χρόνια του TLIFE – Φωτογραφίες και videos

Το TLIFE έκλεισε τα 8 του χρόνια και γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτυ γεμάτο επώνυμες παρουσίες, μουσική και πολλή συγκίνηση. Η οικοδέσποινα Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία υποδέχτηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Galaxy Room στον 13ο όροφο του Hilton Athens φίλους, συνεργάτες και επώνυμους από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό χώρο για μια μεγάλη γιορτή που τα είχε όλα.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι:  Όλγα Κεφαλογιάννη, Φαίη Σκορδά, Ελεονώρα Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης, Μάρα Ζαχαρέα, Θοδωρής Ρουσσόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Νατάσα Καλογρίδη, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Στικούδη, Ευαγγελία Αραβανή, Κατερίνα Μισιχρόνη, Σάσα Σταμάτη, Μένιος Φουρθιώτης, Φλορίντα Πετρουτσέλη. Λευτέρης Πανταζής, Γιάννης Δρυμωνάκος. Κώστας Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ράνια Θρασκιά, Μαίρη Συνατσάκη και πολλοί ακόμη.

Με καλοκαιρινό αέρα και δροσερά custom made coctails by Absolut Vodka Elyx ειδικά για τους καλεσμένους του TLIFE, το μεγάλο πάρτυ ξεκίνησε λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ της Πέμπτης, με τις προσέλευση των επώνυμων καλεσμένων.

 

Κατά την είσοδό τους μάλιστα στο event, οι επώνυμοι ευχήθηκαν τα «Χρόνια Πολλά» στο TLIFE και μας έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους.

Η βραδιά όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Αφού στη σκηνή ανέβηκαν η εκρηκτική Josephine και ο ταλαντούχος Βαγγέλης Κακουριώτης, ενώ με την μουσική του έντυσε το πάρτι και ο Dj Pitsi.

Ιδιαίτερα συγκινητική, όμως, ήταν η στιγμή, που η Δέσποινα Βανδή και η Τάμτα τραγούδησαν με την Τατιάνα Στεφανίδου το Happy Birthday και η Τατιάνα έκοψε την τούρτα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ξεχωριστά video της βραδιάς και όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το πάρτι.

Δες video:

Δες φωτογραφίες:

Όλγα Κεφαλογιάννη

Τατιάνα Στεφανίδου, Ευαγγελία Αραβανή, Νίκος Οικονομόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Τάμτα

Έλενα Γαλύφα, Τατιάνα Στεφανίδου, Σίσσυ Χρηστίδου

Φαίη Σκορδά, Χάρης Σιανίδης

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ελεονώρα Μελέτη, Νίκος Ευαγγελάτος, Τάμτα

Νίκος Ευαγγελάτος με τον γιο του Νικόλα

Ελεονώρα Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης

Νατάσα Καλογρίδη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Λάκης Γαβαλάς, Ματθίλδη Μαγγίρα

Κατερίνα Στικούδη

Σόφη Πασχάλη, Λάουρα Νάργες

Ράνια Θρασκιά

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μακρής, Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More