Όλα όσα έγιναν στο ετήσιο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών – Φωτογραφίες

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συνδυάζοντας την εορταστική περίοδο με τα 36 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στη χώρα, διoργάνωσε Gala – black tie στο Ecali Club.

Οι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και του καλλιτεχνικού χώρου και σύσσωμα τα Μέλη της Ένωσης, έδωσαν το «παρών» σε μια λαμπρή βραδιά που, μεταξύ άλλων, έλαβαν χώρα επιχειρηματικές συζητήσεις για τον απολογισμό της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑΔΙΚΑ-ΜΑΣ, από τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ε.ΕΝ.Ε Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο, ο οποίος είχε και μία ουσιαστική ανταλλαγή σκέψεων επί σκηνής για την Ελληνικότητα στο εγχώριο επιχειρείν με τον Πρόεδρο της Πρωτοβουλίας κ. Άγι Πιστιόλα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε επιχειρηματίες που ξεχώρισαν για το έργο τους. Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος του MEGA Kατερίνα Παναγοπούλου και έντυσε μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, ανέδειξε το γενικότερο κλίμα ανάπτυξης και αισιοδοξίας που επικρατεί, υπογραμμίζοντας τον καίριο ρόλο του ελληνικού τουρισμού στη στήριξη της εθνικής οικονομίας, καθώς και τη σημασία του ως βασικού πυλώνα του νέου αναπτυξιακού μοντέλου. Τόνισε πως το Υπουργείο θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά προκειμένου να μπουν τα θεμέλια για ένα νέο σχέδιο ανάπτυξης με όραμα και στόχο την αειφορία, με πυξίδα το μέτρο και την ισορροπία, το σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και τη διαφύλαξη του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος. 

Ομιλίες πραγματοποίησαν η τέως πρόεδρος Πρόεδρος της Κροατίας Kolinda Grabar – Kitarović, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζδάκης, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο προεδρος της Ένωσης Κρίστιαν Χατζημηνάς.

 

Φωτογραφίες: Panoulis Studio

Read More

And More