Όλα όσα έγιναν στο party του Κώστα Μαρτάκη! Φωτογραφίες

Δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Μαρτάκης. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε τον μήνα με τον πιο όμορφο τρόπο και έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Το καλοκαιρινό party στήθηκε στο στο Island και το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα.

Ύστερα και από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αυστραλία με τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου και την Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του σφράγισε την πρώτη 10ετία του στο ελληνικό τραγούδι με αυτό το party!

Τραγούδια που αγαπήσαμε, επιτυχίες που έφτασαν στην κορυφή των Chart της Ifpi και μια επιτυχημένη πορεία σε αυτά τα δέκα χρόνια γιορτάζει ο ταλαντούχος τραγουδιστής την Τετάρτη 1η Ιουνίου , με το τελευταίο του single “Πάντα θα Ζεις” στην κορυφή των μεταδόσεων για 3 συνεχόμενες εβδομάδες και μέχρι και σήμερα σταθερά στην 10άδα.

Εκτός από την πραγματική του οικογένεια ήταν στη βραδιά και αυτή της δισκογραφικής του εταιρείας, Panik Records. Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν αυτός που έκανε μάλιστα και την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Κώστα δίνοντας στον αγαπημένο τραγουδιστή έναν ακόμα λόγο να γιορτάσει.


Γιώργος Αρσενάκος, Κώστας Μαρτάκης, Βάλυ Αργυροπούλου

Δες ποιοι ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι του!


Ελένη Φουρέιρα


Demy


Γιώργος Καπουτζίδης, Δέσποινα Βανδή


Κωνσταντίνος Αργυρός, Τάμτα, Κώστας Μαρτάκης


Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος


Εριέττα Κούρκουλου, Πάρις Κασιδόκωστας


Στέλιος Λεγάκης, Χριστίνα Σάλτη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More