Όλα όσα έκανε ο D. Beckham στην Αθήνα! Φωτογραφίες από την αναχώρησή του από το ξενοδοχείο

Όλα όσα έκανε ο D. Beckham στην Αθήνα! Φωτογραφίες από την αναχώρησή του από το ξενοδοχείο | tlife.gr

Έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης για να παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φυσικά, η είδηση της άφιξής του στην Ελλάδα προκάλεσε έντονη αναστάτωση στους θαυμαστές του ποδοσφαιρικού του ταλέντου, στο γυναικείο φύλλο αλλά και στους φωτορεπόρτερ! Η αγγλική αποστολή έφτασε στην Αθήνα με ειδική πτήση μαζί με την βασίλισσα Άννα η οποία διέμεινε στην βρετανική πρεσβεία.

Όσο όμως όλοι έψαχναν τον David στην Αθήνα, εκείνος απολάμβανε ένα spa στο Asian Spa Retreat του ξενοδοχείου Intercontinental στο οποίο διέμενε. (μάθε εδώ όλες τις beauty λεπτομέρειες) Λιγομίλητος αλλά εξαιρετικά ευγενικός ως γνήσιος Βρετανός κέρδισε τους πάντες με την παρουσία του.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν μεταβεί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσει την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας στην Επιτροπή Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

“Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκινημένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου”, δήλωσε ο αστέρας των γηπέδων για την τελετή.

Σήμερα το πρωί, σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά, επισκέφθηκε μαζί με τον Sebastian Newbold Coe το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών και μίλησε στα παιδιά.

Λίγα λεπτά μετά τις τρεις το μεσημέρι, ο David Beckham μαζί με τον μάνατζέρ του Simon Oliveira αναχώρησαν από το ξενοδοχείο τους στη Λεωφόρου Συγγρού για το αεροδρόμιο. Η ειδική προγραμματισμένη πτήση τους ήταν στις 17:05 όταν και έφυγαν για το Λονδίνο μαζί με την αγγλική αποστολή.

READ more